Mike Novogratz: Kiina ei pysty tuhoamaan Bitcoinia

Mike Novogratz: Kiina ei pysty tuhoamaan Bitcoinia

Galaxy Digitalin toimitusjohtaja ja perustaja Mike Novogratz puhui aiemmin tänä aamuna Bloombergille Kiinan pakkokeinojen vaikutuksesta Bitcoiniin ja kryptovaluuttoihin. Hän puhui myös siitä, miten hän uskoi Bitcoinin olevan seuraavan kolmentuhannen vuoden digitaalinen kulta.

Mike Novogratz puhui Bloombergin haastattelussa aiemmin tänään. Hän huomautti, kuinka Kiina oli tehnyt suuren hyökkäyksen Bitcoinia vastaan kieltämällä louhinnan ja kieltämällä tietyt kryptotransaktiot, mutta kaikesta tästä huolimatta Bitcoin on edelleen olemassa.

Hän jatkoi sanomalla, että hänen mielestään louhinnan siirtäminen pois Kiinasta olisi itse asiassa ”suuri nettopositiivinen asia ekosysteemille”. Hän näki kaikki viimeisten kolmen viikon aikana tapahtuneet negatiiviset liikkeet todellisena testinä kryptolle, jonka krypto on hänen mielestään läpäissyt hämmästyttävän hyvin.

Meneillään olevasta kryptojen romahduksesta Novogratz sanoi, että ”vankka” Bitcoin-järjestelmä toimi juuri niin kuin sen piti toimia ilman ”suojeluryhmän” väliintuloa, joka olisi kutsuttu paikalle, jos näin olisi käynyt perinteiselle rahoitusjärjestelmälle.

Kysyttäessä siitä, miten Bitcoinia yleensä verrataan kultaan, Novogratz huomautti:

Mielestäni Bitcoin on raivannut itselleen kaistan digitaalisena kultana. Kultaa on ollut olemassa kolmetuhatta vuotta, ja odotan Bitcoinin olevan kullan digitaalinen versio seuraavien kolmen tuhannen vuoden ajan. Se on monin tavoin kauniisti suunniteltu arvovarasto.

Galaxy Digitalin toimitusjohtaja ja perustaja Mike Novogratz

Novogratz jatkoi sitten puhumista Ethereumista ja siitä, miten siitä saattaa jonain päivänä tulla jopa suurin kryptovaluutta. Hänen mielestään siitä tulisi ”luottamuksen perustaso” ja ”web 3.0, jossa sen päälle rakennetaan asioita”.

Hän myönsi, että kilpailijoita on olemassa, kuten Solana ja Terra, mutta hän uskoi, että Ethereumista tulisi johtava lohkoketju. Hän viittasi kaikkeen ”luovuuteen”, jota rakennetaan Ethereumin päälle, kuten NFT:t ja hajautettu rahoitus (DeFI).

”Emme me nyt pelaa kolikoilla, joilla on hassuja nimiä. Tämä on vakava, vakavasti otettava lähestymistapa maailman rahoitusarkkitehtuurin uudelleenrakentamiseen.”

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/Bitcoin-survives-despite-all-China-throws-at-it-Novogratz