MicroStrategy osti lisää Bitcoinia

MicroStrategy osti lisää Bitcoinia

Liiketoimintatieto- ja analyysiohjelmistoyritys MicroStrategy ilmoitti äskettäin ostaneensa uuden erän Bitcoinia.

Yrityksen ilmoituksen mukaan yritys osti 7002 Bitcoinia ($BTC), jonka arvo on tällä hetkellä noin 414,4 miljoonaa dollaria. Osto tehtiin 59 187 dollarin keskihinnalla kolikkoa kohti. Osto rahoitettiin myymällä yrityksen osakkeita (NASDAQ: MSTR), jotta krypto-ostoon kerätyt 414,4 miljoonaa dollaria saatiin kerättyä. MicroStrategy myi osakkeitaan 732,16 dollarin kappalehintaan, ja osakkeita myytiin 571 001 kappaletta.Tämä MicroStrategyn viimeisin osto nostaa yrityksen kryptokirstun yli 6,93 miljardiin dollariin, ja sen taseessa on 121 044 BTC:tä. Kaiken kaikkiaan sen BTC-ostojen keskihinta on 29 534 dollaria kolikkoa kohti, mukaan lukien aiemmista ostoista saatu pääoman kasvu.

Yhtenä Bitcoinin tärkeimmistä sarjapääomasijoittajista MicroStrategy on päättänyt ratsastaa trendillä viime viikonloppuna, ja El Salvador myös ”ostaa dippiä”, mitä on pidetty krypton vastaavana Black Friday -diilinä, kun Bitcoin sukelsi alle 55 000 dollarin tason.

MicroStrategyn talousjohtajan Phong Le:n kirjoittamassa ja aiemmin lokakuussa julkaistussa tulosneuvottelupöytäkirjassa kerrotaan yksityiskohtaisesti, että yrityksen krypto-omistukset luokitellaan tällä hetkellä ”sovellettavien kirjanpitosääntöjen mukaisiksi määrittelemättömän käyttöiän omaisuuseriksi”, mikä tarkoitti sitä, että jos Bitcoinin käypä markkina-arvo alittaa kirjanpitoarvonsa, yritys on velvollinen kirjaamaan arvonalentumisia ja kirjaamaan tappioita, joita voitaisiin sitten käyttää kuittaamaan yhtiöverovelkaa.

MicroStrategy alkoi vuoden 2020 puolivälissä tehdä Bitcoin-sijoituksia, ja sen toimitusjohtaja Michael Saylor totesi, että Bitcoin on”luotettava arvovarasto”, joka osoittaa pitkän aikavälin tuottopotentiaalia. MicroStrategyn tämän vuoden krypto-ostoista ja osakemyynneistä on uutisoitu Kryptouutiset-sivustolla, ja uutisoinnista käy ilmi, että yritys on sijoittanut Bitcoiniin johdonmukaisesti vähintään joka neljännesvuosi.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2021/11/coinbase-acquisition-of-brd-wallet-hints-at-upcoming-web33-integrations