Microstrategy jatkaa Bitcoinin ostamista

Microstrategy jatkaa Bitcoinin ostamista

SEC-ilmoituksen mukaan Microstrategy lisäsi joulukuussa vielä lisää Bitcoineja kassaan. Tässä kuussa ostetut 1914 Bitcoinia maksoivat keskimäärin noin 49 229 dollaria Bitcoinia kohden.

Nyt yhtiö on kerännyt 124 391 Bitcoinin massiivisen kasan, joka ostettiin yhteensä 3,75 miljardin dollarin ostohinnalla, jolloin kunkin Bitcoinin keskimääräinen ostohinta on 30 159 dollaria maksujen ja muiden kulujen jälkeen.

Viimeisin osto tapahtuu nopeasti sen jälkeen, kun viimeksi 29. marraskuuta ja 8. joulukuuta välisenä aikana oli julkistettu 1 434 Bitcoinin hankinta.

Michael Saylorin mukaan Microstrategy etsii nyt keinoja ansaita tuottoa Bitcoin-varastolleen. Yksi keino on lainata osa Bitcoineistaan kolmannelle osapuolelle tuottojen saamiseksi. Toinen keino on muodostaa kumppanuus jonkin suuren pankin tai teknologiayrityksen kanssa ja käyttää sen Bitcoineja eräänlaisena ”panttioikeutena”.

Toinen vaihtoehto on ottaa kiinnitys Bitcoineja vastaan. Mitä tahansa tapahtuukin, Saylor on sanonut, että Microstrategy pyrkii kehittämään ”jonkinlaisen mielenkiintoisen sovelluksen” hyödyntääkseen valtavia Bitcoin-omistuksiaan.

Microstrategystä on tullut suurin yritys, joka omistaa Bitcoineja. Toimitusjohtaja Michael Saylor totesi, että se on:

”maailman laajimmin hyväksytty kryptovaluutta, on luotettava arvosäilyttäjä ja houkutteleva sijoituskohde, jolla on enemmän pitkän aikavälin arvonnousupotentiaalia kuin käteisen hallussapidolla.”


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2021/12/microstrategy-continues-to-buy-bitcoin-another-94-billion-purchased-in-december