MetaMask harkitsee oman tokenin julkaisemista

MetaMask harkitsee oman tokenin julkaisemista

MetaMask, suosittu kryptovaluuttalompakko, järjesti hiljattain yhteisön puhelun, jossa se paljasti suunnitelmansa mahdollisen oman natiivin tokenin julkaisemisesta.

MetaMaskin tiimin mukaan heillä on meneillään sisäinen arviointi ”pakottavan käyttötapauksen” löytämiseksi, jotta he voisivat kehittää ja lanseerata MetaMask tokenin. Mitään välittömiä suunnitelmia ei kuitenkaan ole toistaiseksi sovittu.

MetaMaskin takana oleva kehitystiimi sanoo, että huoli mahdollisesta pump and dump -tilanteesta lanseerauksen jälkeen on estänyt tällaiset suunnitelmat, mutta he miettivät myös strategiaa tokenin lanseerausta ja jakelua varten.

Hankkeen jatkuva arviointi edellyttää, että MetaMask on ehdottomasti kiinnostunut ajatuksesta, ja että MetaMask-tokenin käyttöönotto on jotain, jota he ovat avoimia tulevan kuukauden aikana. MetaMask on ”ehdottoman avoin ajatukselle tehdä projektista yhteisön omistama”, sanoo Erik Marks, laboratorion vanhempi ohjelmistoinsinööri.

Ehtoja kuitenkin on, ja suositun lompakon takana oleva ydintiimi sanoo, että he tarvitsevat vakuuttavan käyttötapauksen, jotta sitä voidaan pitää olennaisen tärkeänä koko MetaMaskille ja myös heidän omalle taloudelliselle jalustalleen. Marks selittää, että jos toteutetaan, ja ICO (initial coin offering) olisi ”hyödyttää yhteisöä, koska se pumppaisi välittömästi” samalla hahmotellen mahdollisuutta, että ”jotkut ihmiset myyvät sen, ja se dumpataan”.

Aiemmin huhtikuussa MetaMask saavutti noin 5 miljoonaa aktiivista kuukausittaista käyttäjää, kun hajautettu rahoitusala koki uuden aallonharjan yhdessä NFT: iden laajemman hyväksymisen kanssa koko kryptoteollisuudessa.

MetaMaskin natiivi tokeninvaihtopalvelu, joka toimii samanlaisena palveluna kuin hajautetut pörssit, kuten Uniswap ja 1inch, on kirjannut noin 2 miljardia dollaria kertyneessä transaktiovolyymissa, ja natiivin tokenin luominen helpottamaan näitä, kenties ilman tai ohittamalla vaaditut transaktiomaksut, vahvistaisi MetaMaskin asemaa oletusarvoisena lompakkona hajautetuille sovelluksille koko alalla.

Yhteisöpuhelussa keskusteltiin myös uusista ominaisuuksista, jotka mahdollistaisivat varojen natiivin yhdistämisen MetaMaskissa eri ketjujen ja Layer 2 -ratkaisujen välillä.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/08/Meta-Mask-Evaluating-Creation-Of-Native-Token