Meta työskentelee tiettävästi NFT-integraatioiden parissa Facebookissa ja Instagramissa

Meta työskentelee tiettävästi NFT-integraatioiden parissa Facebookissa ja Instagramissa

Meta Platforms, Inc., (NASDAQ: FB) työskentelee tiettävästi NFT-integraatioiden parissa sosiaalisen median alustoillaan Facebookissa ja Instagramissa.

Financial Timesin raportin mukaan Meta on antanut Facebook- ja Instagram-yksiköidensä tiimeille tehtäväksi luoda toiminnallisia integraatioita ja mahdollistaa (NFT) luomisen ja myymisen. Uusien toiminnallisuuksien sanotaan antavan käyttäjille mahdollisuuden näyttää NFT:t tai NFT-kokoelmansa suoraan sosiaalisen median profiiliensa kautta.

Instagramin yritysjohtaja Adam Mosseri totesi joulukuussa, että sosiaalinen alusta on ”tutkinut aktiivisesti NFT:tä”, kun taas ensimmäiset raportit asiasta ovat väittäneet, että Instagram tekee parhaillaan sisäistä testausta NFT:n esittelyominaisuuksiaan varten. Instagramin NFT-pyrkimysten ohjelma oli osa aloitetta, jota johtivat Kristin George, alustan tuote- ja luojajohtaja, ja David Marcus, joka aiemmin johti Facebookin maksu- ja krypto-osastoa. Marcus on sittemmin jättänyt Facebookin, ja hänen tilalleen tuli Stephane Kasriel, freelancerialusta Upworkin entinen toimitusjohtaja.

Meta ei ole julkaissut mitään virallista lausuntoa kehityksestä, ja kuitenkin asiaan perehtyneiden lähteiden mukaan Meta tutkii myös markkinapaikan käynnistämistä käyttäjille, jotka voivat ostaa, myydä tai jopa käydä kauppaa NFT:illä. Tällaiset ominaisuudet eivät olisi yllätys, sillä Meta on erityisesti brändännyt itsensä uudelleen metaversaaliyritykseksi ja ilmoittanut siitä maailmanlaajuiselle yleisölle 28. lokakuuta 2021.

Ilmoituksen aikana Metan toimitusjohtaja Mark Zuckerberg sanoi, että NFT:t ovat mahdollisuus, jota voidaan hyödyntää digitaalisten tavaroiden markkinoiden tukemisessa, kun Meta julkaisee oman metaversuminsa. Meta on paljastanut investoivansa vuosittain 10 miljardia dollaria tämän metaversumin rakentamiseen kymmenen vuoden aikana. Maailmanlaajuiset NFT-markkinat ovat puolestaan nousseet huimaa vauhtia, ja niiden kokonaistulot olivat viime vuonna arviolta noin 40 miljardia dollaria.

Uudelleenbrändäys merkitsee sen pitkän aikavälin painopisteen siirtymistä kehittyvään metaversumiin, jota se pitää fyysisen maailman digitaalisena jatkeena. Meta pyrkii pääsemään sisään metaversioavaruuteen ensisijaisesti sosiaalisen median vakiintuneen läsnäolon kautta, ja siihen on lisätty laajasti virtuaalitodellisuus- ja lisätyn todellisuuden ominaisuuksia.

Tätä siirtoa koskevien ensimmäisten raporttien mukaan nämä pyrkimykset integroida NFT:t ovat vielä alkuvaiheessa, ja yksityiskohdat muuttuvat varmasti sitä mukaa, kun kyseisiä ominaisuuksia julkaistaan.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/01/meta-reportedly-working-on-nft-integrations-for-facebook-and-instagram