Meta peruu kryptomainoskieltonsa

Meta peruu kryptomainoskieltonsa

Meta, aiemmin Facebook, on ilmoittanut päätöksestään sallia kryptovaluuttamainokset alustallaan, mikä kumoaa aikaisemman kryptomainosten kiellon vuonna 2018.

Metan siirto on erittäin merkittävä kryptoteollisuudelle, ja se antaa kryptoyrityksille pääsyn yhtiön miljardeihin maailmanlaajuisiin käyttäjiin.

”Vuosien varrella kryptovaluuttamaisema on kypsynyt ja vakiintunut, ja se on kokenut hallitusten sääntelyn lisääntymisen, mikä on auttanut asettamaan selkeämmät vastuut ja odotukset alalle”.

Yhtiön lausunnossa ilmoitettiin kryptovaluuttaan liittyvien mainosten ajamisen kriteereistä, jotka aiemmin hyväksyivät vain kolme sääntelylupaa.

”Jatkossa emme enää käytä erilaisia signaaleja kelpoisuuden vahvistamiseksi, vaan vaadimme sen sijaan yhden näistä 27 lisenssistä.” ”Tämä muutos auttaa tekemään politiikastamme tasapuolisemman ja läpinäkyvämmän ja antaa suuremmalle määrälle mainostajia, mukaan lukien pienyritykset, mahdollisuuden käyttää työkalujamme ja kasvattaa liiketoimintaansa”.

Meta on kokenut viime vuoden aikana useita muutoksia, ja kryptovaluutan johtaja David Marcus jätti hiljattain Metan sen jälkeen, kun yhtiö oli epäonnistunut yrityksissään lanseerata oman kryptovaluuttansa, jota voitaisiin käyttää maailmanlaajuisiin transaktioihin Facebook-tuotteiden kautta.

Lähdön jälkeen Marcus twiittasi:

”Vaikka Novin lanseerauksen jälkeen on vielä niin paljon tehtävää – ja olen edelleen yhtä intohimoinen kuin ennenkin maksu- ja rahoitusjärjestelmiemme muutostarpeesta – yrittäjähenkinen DNA:ni on tönäissyt minua liian monena aamuna peräkkäin jatkaakseni sen huomiotta jättämistä.”

Facebookin epäonnistuneista digitaalisten valuuttojen lanseerauksista huolimatta, ehkäpä brändin vaihtaminen Metaksi sekä uusien tiimin jäsenten palkkaaminen ovat merkki siitä, että yhtiö on päättänyt osallistua kryptovaluuttateollisuuden kasvuun.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla. lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk.
Uutislähde / News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/12/facebook-doubles-back-on-crypto-ad-ban