Mastercard valmistautuu laajentamaan kryptopalvelujaan

Mastercard valmistautuu laajentamaan kryptopalvelujaan
MasterCard

Mastercard valmistautuu ilmoittamaan kryptopalvelujensa laajentamisesta. Maksuverkosto antaa kaikille kauppiailleen tai pankeilleen mahdollisuuden integroida kryptoa tuotteisiinsa.

CNBC uutisoi alun perin, että Mastercard ottaisi tämän harppauksen ja antaisi minkä tahansa pankin tai kauppiaan hyväksyä ja tarjota Bitcoinia. Mastercard tekee yhteistyötä Bakktin kanssa, joka toimii säilytyspalvelun tarjoajana, joka tarjoaa kryptopohjaisia luottokortteja.

Mastercardin digitaalisista kumppanuuksista vastaava varatoimitusjohtaja Sherri Haymond kommentoi tätä laajentumista:

”Haluamme tarjota kaikille kumppaneillemme mahdollisuuden lisätä kryptopalveluja entistä helpommin kaikkeen, mitä he tekevät. Kumppanimme, olivatpa ne sitten pankkeja, fintech-yrityksiä tai kauppiaita, voivat tarjota asiakkailleen mahdollisuuden ostaa, myydä ja pitää hallussaan kryptovaluuttaa integroitumalla Baktt-alustaan.”

Osana kumppanuutta yritykset ja pankit voivat tarjota käyttäjilleen erityisiä kryptopankki- ja luottokortteja, ja yritykset voivat tarjota kryptopalveluja, joiden taustalla on Baktt.

Bakkt teki hiljattain yhteistyökumppanuuden Googlen kanssa integroidakseen palvelunsa Googlen Google Pay -lompakkoon. Kryptofirma aloitti toimintansa vuonna 2018, ja maaliskuussa 2021 Bakkt lanseerasi maksusovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia kryptovaluutoilla.

Elokuussa 2019 Mastercard viittasi kryptovaluuttalompakkoon nimittämällä useita lohkoketjuun perustuvia tehtäviä, kuten kryptovaluuttalompakoiden tuotehallintajohtajan. Tämänpäiväinen Mastercard-kumppanuus on vankin vahvistus maksualustan sitoutumisesta kryptoalalle, mikä helpottaa käyttäjien kryptojen käyttöä.

Tämä on merkittävä virstanpylväs kryptovaluutta- ja lohkoketjualoille, jotka hyötyvät Mastercardin yhteyksistä yli 20 000 rahoituslaitokseen ympäri maailmaa. Kryptovaluuttojen ja niihin liittyvien teknologioiden jatkuvan kasvun ja käyttöönoton myötä yksi ajankohtaisimmista kysymyksistä on sääntely. Kryptojen valtavirran käyttöönotto edellyttää kryptoystävällistä sääntelyä, ennen kuin todella kattava integraatio voidaan saavuttaa.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/10/mastercard-prepares-to-launch-expansion-of-crypto-services