Mastercard aloittaa kryptokonsultointipalvelut

Mastercard aloittaa kryptokonsultointipalvelut
MasterCard

Maksujätti Mastercard on tiettävästi laajentamassa konsultointiosastoaan tarjoamalla kryptoon ja avoimeen pankkitoimintaan liittyviä palveluja.

Tiistaina Mastercard ilmoitti uutisesta, joka keskittyy liiketoiminnan evoluution ja yritysten kasvun seuraavan vaiheen käyttöönottoon. Ottaen huomioon kuluttajien muuttuvat mieltymykset globaalilla tasolla, nopeat digitaaliset transformaatiot, geopoliittiset muutokset, Mastercard ottaa nyt käyttöön uusia konsultointipalveluja, mukaan lukien kryptovaluutat nykyisiin maksamiseen keskittyviin konsultointipalveluihinsa. Muita laajentumiseen sisältyviä käytäntöjä ovat avoin pankkitoiminta, ja sosiaaliset näkökohdat ja hallintotapa (ESG).

Liiketoiminnan tehostaminen kryptopalveluiden avulla

Mastercard on jo tunkeutunut digitaalisten varojen maailmaan aiemmilla yksi yhteen -yhteistyökumppanuuksillaan Coinbasen ja ConsenSysin kanssa, joissa lanseerattiin NFT-alusta ja Ethereumin skaalausratkaisu. Viimeisimmän laajentumisen tarkoituksena on integroida globaali ajattelu, palvelut ja työkalut sekä varat, jotta asiakkaiden liiketoimintaa voidaan edistää älykkäällä päätöksenteolla. Yhtiö toivoo voivansa hyödyntää voimavaroja, kuten Ciphertrace, Finicity ja Aiia, Cyber Quant ja Priceless Planet Coalition, tämän saavuttamiseksi. Mastercardin konsultointipalvelut (Data & Services) ovat aina olleet keskeinen tarjonta sen asiakaskunnalle. Mastercardin Data & Services -osasto palvelee asiakkaita 70 maassa yli 2000 datatieteilijän, insinöörin ja konsultin voimin.

Konsultointiosasto on syventymässä digitaalisen valuutan palveluihin, kuten alkuvaiheen koulutukseen, riskinarviointeihin, krypto- ja NFT-strategian kehittämiseen, kryptokortteihin ja kryptoasiakasohjelmiin. Kaikki tämä on mahdollista Mastercardin kuratoitujen kumppanuuksien ansiosta, joita se on solminut digitaalisiin valuuttoihin ja niiden rooliin fintech-teknologiassa keskittyvien yritysten kanssa. Mastercardin testausalustan avulla keskuspankit voivat myös tutkia CBDC:n suunnittelua ja toteutusta maksujärjestelmiin, politiikkaan ja sääntelyyn sekä hallintoon liittyvissä asioissa.

Lahjakkuuksien hionta ja asiakkaiden auttaminen

Mastercard on toiminut myös lahjakkuushautomona kaikki nämä vuodet, ja se on kasvattanut korvaamattomia työntekijöitä, jotka ovat edistäneet Mastercardin koko ekosysteemiä. Laajennus tuo uusia tiimin jäseniä, jotka hoitavat uusia tehtäviä ja vastuualueita. Raporttien mukaan se tarjoaa työtä yli 500 korkeakoulututkinnon suorittaneelle ja nuorelle ammattilaiselle.

Data & Services -liiketoimintayksikön johtaja Raj Seshadri on sanonut, että laajennus on välttämätön, jotta asiakkaita voidaan auttaa selviytymään nykyajan haasteista.

”Maksaminen on vasta alkua. Viimeisten 20 vuoden aikana olemme työskennelleet asiakkaidemme kanssa pankki-, fintech-, vähittäiskauppa-, matkailu- ja muilla aloilla ja auttaneet heitä ymmärtämään ja selviytymään kaikista haasteista ja mahdollisuuksista. Tämä konsultoinnin kehitys on osoitus muuttuvasta maailmasta ja muuttuvasta liiketoiminnastamme. Kyse on siitä, että autamme asiakkaitamme selviytymään tämän päivän haasteista ja ennakoimaan, mitä seuraavaksi tulee.”


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/02/mastercard-to-start-crypto-consulting-services