Maailman talousfoorumin entinen johtaja nimitettiin kryptovaluutta-alan innovaationeuvoston toimitusjohtajaksi

Maailman talousfoorumin entinen johtaja nimitettiin kryptovaluutta-alan innovaationeuvoston toimitusjohtajaksi

Kryptoasiantuntija ja entinen Maailman talousfoorumin johtaja Sheila Warren ottaa kryptoalan innovaationeuvoston johtoonsa ja edistää krypton ”transformatiivista lupausta”.

WEF:n ja CCI:n mainitseminen samaan hengenvetoon tuntuu melko oudolta. Maailman talousfoorumi ei ole saanut paljon ystäviä kryptopiireissä sen puheenjohtajan Klaus Schwabin surullisenkuuluisan lainauksen ”Et omista mitään ja olet onnellinen” vuoksi.

Se, että Warren työskenteli foorumissa, ei kuitenkaan tarkoita, että hän jakaa sen perustajan näkemykset. Hänen työjaksonsa WEF:ssä oli datan, lohkoketjujen ja digitaalisten varojen johtaja, ja hän oli foorumin lohkoketju- ja hajautetun pääkirjanpitoteknologia-alustan perustaja.

Crypto Council for Innovation julkaisi aiemmin lehdistötiedotteessa artikkelin Warrenin hankkimisesta uudeksi toimitusjohtajakseen. Fred Ehrsam, CCI:n hallituksen jäsen ja Paradigmin toinen perustaja, sanoi:

”Sheilan maine vahvana ja yhteistyökykyisenä johtajana, syvällinen tietämys kryptoalasta ja laaja kokemus yhteyksistä hallituksiin ympäri maailmaa tekevät hänestä ihanteellisen lähettilään krypto- ja politiikkamaailmojen yhdistämiseen. Olemme innoissamme organisaation seuraavasta luvusta hänen johdollaan, kun krypton mullistavat hyödyt osoitetaan ja viestitään poliittisille päättäjille, sääntelyviranomaisille ja ihmisille ympäri maailmaa.”

Warren on innoissaan uudesta roolistaan, ja häntä siteerattiin sanomalla:

”Kryptoekosysteemi on valmis tuottamaan laajamittaista talouskasvua, voimaannuttamaan yhteisöjä ja parantamaan elämää kaikkialla maailmassa. Olen innoissani voidessani ajaa CCI:n tehtävää, joka on krypton mullistavan potentiaalin toteuttaminen koulutuksen ja vastuullisen, tulevaisuuteen suuntautuvan globaalin poliittisen toimintaympäristön puolestapuhujana, joka varmistaa, että krypton hyödyt ovat kaikkien ihmisten ulottuvilla heidän nykyisestä taloudellisesta etuoikeudestaan riippumatta.”

Uusi toimitusjohtaja aloitti uransa Wall Streetin lakimiehenä ja toimi TechSoupin ylempänä johtajana. Hän rakensi myös Gates- ja Hewlett-säätiöiden rahoittaman NGOsourcen. Tällä hetkellä hän isännöi Coin Deskin Money Reimagined -ohjelmaa ja toimii useissa krypto- ja rahoitusalan hallituksissa.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/ex-world-economic-forum-exec-named-ceo-of-crypto-council-for-innovation