Maailman suurin kauppaketju liittyy metaversumi ja NFT-markkinoille

Maailman suurin kauppaketju liittyy metaversumi ja NFT-markkinoille

Walmart on yhdysvaltalainen vähittäiskauppaketju joka on ilmoittanut kehittävänsä omaa metaversumia ja NFT-kokoelmaa. Walmart on maailman suurin vähittäismyyjä ja liikevaihdoltaan maailman suurin yritys.

Vähittäiskaupan jättiläinen on jättänyt Yhdysvaltain patentti- ja tavaramerkkivirastolle hakemuksen, jolla se haluaa virallisesti palvella metaversumin asiakkaita luomalla oman kryptovaluutan ja lanseeraamalla NFT-kokoelmia.

Walmartin virtuaalikauppa

TIME-lehden julkaiseman raportin mukaan Walmart on ottamassa ensimmäisiä askeleita oman metaversumin luomiseksi. Facebookin uudelleennimityksen Meta-brändäyksen sekä lohkoketjuteknologian ja NFT:iden kehittymisen myötä metaversumi on seuraava suuri teknologialiike. Useat merkittävät yritykset ja yhtiöt ovat tekemässä siirtymää liittyäkseen metaversumivallankumoukseen. Walmartin 30. joulukuuta 2021 jättämät hakemukset osoittavat, että vähittäiskaupan jättiläinen ei ole kaukana jäljessä, sillä se on hakenut tavaramerkkejä virtuaalituotteiden, kuten elektroniikan, sisustuksen, lelujen, urheiluvälineiden ja henkilökohtaisen hygienian tuotteiden myyntiin.

Walmartin metaversumi suunnitelmat

Yhtiö yrittää edelleen pitää uutiset salassa kieltäytymällä kommentoimasta niitä erikseen. Yhtiön verkkosivuilla elokuussa 2021 julkaistussa työpaikkailmoituksessa haettiin kuitenkin henkilöitä, jotka voisivat auttaa tunnistamaan potentiaalisia kryptosijoituksia ja kumppanuuksia sekä hahmottelemaan digitaalisen valuutan strategiaa ja tuotetiekarttaa. Walmartin julkaisemassa lausunnossa mainitaan eri aloitteiden taustalla olevat yleiset tuote- ja palvelutestaukset.

”Testaamme uusia ideoita koko ajan. Joistakin ideoista tulee tuotteita tai palveluita, jotka pääsevät asiakkaille. Ja joitakin testaamme, iteroimme ja opimme niistä.”

Asiantuntijat kuitenkin uskovat, että monien muiden johtavien monialayritysten tavoin Walmart on aivan varmasti tekemässä järjestelyjä päästäkseen mukaan metaversumiin. Tavaramerkkiasiamies Josh Gerben käsitteli Walmarkin jättämiä tavaramerkkipatentteja sanomalla,

”Ne ovat erittäin voimakkaita. Niissä on paljon kieltä, mikä osoittaa, että kulissien takana suunnitellaan paljon sitä, miten he aikovat käsitellä kryptovaluuttaa, miten he aikovat käsitellä metaversumia ja virtuaalimaailmaa, joka näyttää olevan tulossa tai joka on jo täällä.”

Brändit ryntäävät metaversumiin

Useat suuret vähittäiskaupan tuotemerkit ovat jo tehneet siirtoja liittyäkseen metaversumiin lanseeraamalla virtuaalituotteita. Vaatemerkki GAP alkoi myydä ikonisten logopaitojensa NFT-versioita, joiden hinnat vaihtelevat 8,30 dollarista 415 dollariin. Myös muut johtavat vaatemerkit, kuten Under Armour ja Adidas, lanseerasivat myydyimpiä NFT-mallistoja NFT-markkinapaikka OpenSeassa. Myös muut tuotemerkit, kuten Urban Outfitters, Ralph Lauren ja Abercrombie & Fitch, tutkivat ajatusta siirtyä metaversioon avaamalla omia virtuaalikauppojaan.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/walmart-is-entering-the-metaverse