Louis Vuitton lanseeraa NFT-pelin Beeplen taideteoksilla

Louis Vuitton lanseeraa NFT-pelin Beeplen taideteoksilla

Osana 200-vuotisjuhlaansa luksusbrändi Louis Vuitton julkaisee videopelin, jossa on tunnetun NFT-taiteilijan Mike ”Beeple” Winkelmannin taideteoksia.

Ranskalainen muotitalo on tunnettu erittäin tyylikkäistä malleistaan sekä yhteistyöhön perustuvasta lähestymistavastaan muotiin. Louis Vuittonilla on ollut tapana tehdä yhteistyötä taiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa, jotta sen brändi olisi jatkuvasti ajankohtainen, eikä se pelkää uudistaa imagoaan säilyttäen kuitenkin aina tunnistettavan brändinsä.

Kun 200-vuotisjuhlavuosi lähestyy, arvostettu tuotemerkki on ilmoittanut julkaisevansa pelisovelluksen Louis: Louis Vuittonin perustajan syntymäpäivän kunniaksi.

NFT-pohjainen peli sisältää historiallisia ja anekdoottisia tarinoita perustajan elämästä, ja pelin pelaaja lähtee etsimään erityistä määränpäätä.

Kuten luksusbrändiltä voi odottaa, taiteellinen näkemys erottuu edukseen, ja kun brändi on aiemmin tehnyt yhteistyötä Takashi Murkamin, Yayoi Kusaman ja Stephen Sprousen kaltaisten taiteilijoiden kanssa, se on ottanut myös digitaalisen taiteilijan Beeplen mukaan yhteistyötaiteilijoidensa joukkoon.

Beeple on aiemmin tehnyt yhteistyötä Louis Vuittonin kanssa luodessaan naisten S/S 2019 -malliston olemassa olevien taideteosten inspiroimia tulosteita, ja hän on luonut tulosteita sekä useita videoita muotimerkkien näyteikkunoita varten.

Beeplen panos sovellukseen ”Louis: The Game” -sovellukseen osallistuu kymmenen ainutlaatuista NFT:tä yhteensä 30:stä NFT:stä, joita pelaajat voivat kerätä pelin aikana.

Vuonna 2019 Louis Vuitton teki yhteistyötä League of Legendsin kanssa suunnitellakseen osan hahmojen vaatteista, mutta ”Louis: The Game” 4. elokuuta on muotitalon ensimmäinen suora yritys NFT-maailmaan.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/08/louis-vuitton-to-launch-nft-game-with-beeple