Lohkoketjupohjainen musiikin suoratoistoalusta Audius lanseeraa täyden Solana NFT-integraation

Lohkoketjupohjainen musiikin suoratoistoalusta Audius lanseeraa täyden Solana NFT-integraation

Lohkoketjupohjainen musiikin suoratoistoalusta Audius on julkistanut Solana NFT -integraation, jonka ansiosta alustan käyttäjät voivat käyttää erilaisia Solana-ekosysteemin NFT:tä. Audius esitteli jo aiemmin Ethereum-ekosysteemin NFT:t.

Integraatio antaa Audiuksen käyttäjille mahdollisuuden esitellä digitaalisia keräilyesineitä Solana-kirjastosta.

Integrointi Solana Multi-Chain Walletin kautta

Audiuksen ja Solanan välinen integraatio tapahtuu Solanan moniketjulompakon Phantomin kautta. Integroinnin jälkeen uudet ominaisuudet ovat Audiuksen hopeatason profiilien käytettävissä. Hopeatason profiilit ovat tilejä, joilla on hallussaan yli sata Audius tokenia.

”Metaplexin työkalut ja Audiuksen integraatio Phantomin kanssa mahdollistivat Solana-tuen toimittamisen säilyttäen samalla käytettävyysriman, josta Audius on tullut tunnetuksi.”

Audiuksen toinen perustaja ja toimitusjohtaja Roneil Rumberg

Metaplex on NFT-markkinapaikka, joka lanseerattiin kesäkuussa Solanalla.

Toinen kumppanuus TikTokin kanssa

Audius on jo ollut otsikoissa ilmoitettuaan kumppanuudesta sosiaalisen median TikTok-alustan kanssa. Kumppanuuden ansiosta Audiuksen käyttäjät voivat jakaa kappaleita suoraan TikTokissa, jolloin niitä voidaan käyttää lyhyiden videoiden luomiseen. TikTok on yksi maailman suosituimmista sosiaalisen median alustoista, jolla on yli miljardi aktiivista kuukausittaista käyttäjää.

NFT:t valtavirrassa

NFT:t ovat vihdoin kiinnittäneet valtavirtayleisön huomion, koska useat korkean profiilin julkkikset ovat puhuneet niistä ja tukeneet niitä aktiivisesti. Olemme myös nähneet miljoonien dollareiden kokoelmien syntymisen ja kasvavan ymmärryksen siitä, että digitaaliset keräilyesineet ovat todellakin tulevaisuutta.

NFT-myynti ylitti elokuussa 900 miljoonan dollarin rajan, mikä ylittää edellisen toukokuussa tehdyn 255 miljoonan dollarin kuukausiennätyksen, ja sijoittajat käyttivät miljoonia dollareita Cryptopunk-NFT:iin ja Ethereum-lohkoketjuun keskittyviin lemmikkikivikokoelmiin.

Solana näkee vilkasta toimintaa

Solanalla on ollut kiireinen viikko, kun protokolla on ilmoittanut uusista kumppanuuksista, raportoinut ennätyksellisistä pääomavirroista ja saavuttanut kaikkien aikojen korkeimmat lukemat. Viime viikolla Solana oli raportoinut saaneensa ennätyksellisen määrän pääomaa ja haalinut enemmän uusia käyttäjiä kuin mikään muu markkinoilla oleva kryptovaluutta. CoinSharesin viikkoraportissa todettiin,

”Solana, Ethereumin kilpailija, joka tarjoaa joustavan infrastruktuurin ja nopeamman transaktionopeuden.

Ennätyslukemat

Solana murtautui viime viikolla kryptovaluuttojen kymmenen parhaan kryptovaluutan joukkoon ja saavutti kaikkien aikojen ennätyksensä 78,63 dollarissa, mikä kertoo 100 prosentin hinnannoususta viimeisen kahden viikon aikana. Hinnan nousu on seurausta DeFi- ja NFT-avaruuden uusista kehityskuluista. Myös Degenerate Ape Academyn keräilyhyödykkeet lanseerattiin Solanalla, ja ne myytiin loppuun muutamassa minuutissa.

Kumppanuus Chainlinkin kanssa

Myös Chainlink ilmoitti solmineensa kumppanuuden Solanan kanssa, ja Chainlinkin DeFi:n hintatiedot päätyivät Solanan DevNetiin. Hintasyötteiden lanseeraus Solanassa auttaa alustan kehittäjiä saamaan käyttöönsä laadukkaita, hajautettuja ja nopeasti päivittyviä hintatietoja Chainlinkin hintasyötteiden hyödyntämisen avulla, jolloin he voivat luoda DeFi:lle hybridejä älysopimussovelluksia.

Solanan toimitusjohtaja ja toinen perustaja Anatoli Jakovenko kommentoi kumppanuutta seuraavasti,

”Chainlinkin integroiminen natiivisti Solana-lohkoketjuun voi lisätä merkittävästi Solanan kehittäjien nopeutta rakentaa turvallisia, korkean läpimenon DeFi-sovelluksia tarjoamalla heille suoran pääsyn luotettaviin ketjun ulkopuolisiin tietoihin ja laskentaan. Laadukkaan Oracle-infrastruktuurin ja Solanan nopean lohkoketjuverkon yhdistelmä voi mahdollistaa DeFi-sovellusten skaalautumisen globaalille tasolle.”

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/audius-announces-solana-nft-integration