Ledger julkaisi uuden laitteistolompakon

Ledger julkaisi uuden laitteistolompakon

Uusi laitteistolompakko Ledger Stax julkistettiin eilen. Julkistus osuu aikaan jolloin luottamus keskitettyihin pörsseihin on kaikkien aikojen alhaisimmalla tasolla FTX:n kaatumisen jälkeen.

Ledger Stax

FTX-romahdus lisää lompakoiden kysyntää

Ranskalainen kryptoturvayhtiö Ledger esitteli uusimman laitteistolompakkonsa, Ledger Staxin, yhtiön vuotuisessa Ledger Op3n -tapahtumassa tiistaina. Laite muistuttaa älypuhelinta, mutta on paljon pienempi ja kevyempi. Se on suunnilleen luottokortin kokoinen ja painaa vähemmän kuin tavallinen iPhone.

Ledgerin toimitusjohtaja Pascal Gauthier puhui yhtiön aiemmista kryptoturvalaitteista sanoen,

”Ledger Nano™ -sarjalla loimme kaikkien aikojen menestyneimmän digitaalisen omaisuuden suojauslaitteiston – sitä on myyty yli 5 miljoonaa kappaletta, eikä yhtäkään ole koskaan hakkeroitu. Digitaalisessa omaisuudessa on yhä enemmän kyse identiteetistä ja digitaalisesta omistajuudesta, ei vain Bitcoinin kaltaisista kryptoista. Nyt on aika luoda laite valtavirran käyttäjille. Emme saa tinkiä turvallisuudesta.”

FTX-pörssin kaatuminen ja useisiin kryptofirmoihin lokakuun aikana kohdistuneet hyökkäykset ovat saaneet ihmiset miettimään turvallisempia vaihtoehtoja kryptovaluuttojen säilyttämiseen. Tämän seurauksena kysyntä on kasvanut laitteistolompakoille, joissa varoja voidaan säilyttää turvallisesti poissa ulkoisilta uhkilta.

Turvallisuus on tärkein ominaisuus

Suunnitellakseen uuden laitteen Ledger-tiimi teki yhteistyötä iPodin alkuperäisen luojan Tony Fadellin kanssa. Tämä on toinen syy, miksi Ledger Staxia kutsutaan krypton iPodiksi.

Fadell kertoi Ledger Staxin suunnittelusta ja sen taustalla olevasta ajatusprosessista,

”Ledgerin todistettuun turvallisuusteknologiaan perehtyminen saivat minut rakentamaan seuraavan sukupolven laitteen Ledgerin upean tiimin kanssa. Voimme tuoda digitaalisen omaisuuden turvallisuuden meidän muidenkin ulottuville, ei vain nörttien.”

Ledger Staxin tuotesuunnittelu

Käyttäjät pystyvät tallettamaan Ledger Staxiin useimmat kryptotokenit, mukaan lukien Bitcoin, Ether, Cardano ja Solana. Lompakko tukee jopa NFT:tä. Laitteessa on korkearesoluutioinen E-ink-näyttö, jonka avulla käyttäjät voivat hallita ja seurata varojaan ja näyttää digitaalista taidetta.

Lisäksi sen magneettisen kuoren vuoksi käyttäjät voivat helposti pinota useita laitteita päällekkäin, mikä on viittaus tuotteen nimeen ”Stax”. Tämä pinottava ominaisuus on kätevä käyttäjille, jotka haluavat omistaa useita laitteita, jotta digitaaliset varansa pysyisivät erillään toisistaan.

Ledgerin Chief Experience Officer Ian Rogers puhui tuotesuunnittelusta,

”Olemme yhdistäneet Ledgerin tinkimättömän turvallisuus- ja itsesäilytyskulttuurin sekä Tonyn ja hänen tiiminsä yhtä tinkimättömän käyttäjäkokemukseen keskittyvän kulttuurin. Tuloksena on ensimmäinen aito, turvallinen kuluttajalaitteisto lohkoketjuteknologian tuomaa arvovallankumousta varten.”


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/12/ledger-unveils-new-hardware-wallet