Krypto-ETF:t tuottavat paremmin kuin kilpailijat

Krypto-ETF:t tuottavat paremmin kuin kilpailijat

Sijoitustutkimusyhtiö Morningstarin mukaan tämän kuukauden 20 parhaiten tuottanutta ETF-rahastoa ovat kaikki kryptovaluuttasektorilta.

Lokakuun top 20 -listan ykköspaikan vei SEBA Polkadot ETC (SDOT), joka lanseerattiin viime heinäkuussa. Itse asiassa Polkadot-ETF-tuotteet miehittivät kolme ensimmäistä sijaa.

Kolmannella sijalla oli VanEck Vectors Polkadot ETN A 51,13 prosentin nousullaan. 21Shares Polkadot ETP oli toiseksi parhaiten menestynyt 51,64 %:n nousullaan kuukauden aikana, ja SEBA Polkadot ETC nousi kärkeen 52,38 %:n nousullaan.

Bitcoin- ja Ethereum-ETF:t veivät kaikki loput 17 parhaiten menestynyttä paikkaa. Asiaa auttoi se, että Ethereum teki lokakuun lopussa kaikkien aikojen ennätyksensä ylittämällä 4400 dollaria. Sen jälkeen se on noussut kirjoitushetkellä noin 4765 dollariin.

Bitcoinia auttoi viime kuussa takaisin parrasvaloihin se, että SEC myönsi luvan ensimmäiselle Bitcoin-futuuri-ETF:lle Yhdysvalloissa. Koska kyseessä on kuitenkin futuuri- eikä spot-ETF, Proshares Futures ETF sijoittaa vain Bitcoin-futuurisopimuksiin sen sijaan, että ostaisi kohde-etuuden.

Morningstarin raportin mukaan meidän on mentävä aina 34. sijalle asti parhaiten menestyneiden ETF-rahastojen listalla löytääkseen ensimmäisen ei-kryptorahastojen rahaston, joka kuuluu First Trust Nasdaq® Clean Edge® Green Energy UCITS ETF:lle (QCLU).

Huonoimmin tuottaneet ETF:t ovat maakaasua ja brasilialaisia osakkeita seuraavia ETF:iä. Maakaasun osalta ongelmana on odotettua leudompi loppusyksy, ja Brasilian osakkeisiin vaikuttavat Kiinan hidastuminen sekä epävarma poliittinen ympäristö.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2021/11/crypto-etf-outperform-the-competition

Uutisessa mainitut Krypto-ETF:t löytyvät Nordnetissä