Kraken vetäytyy Japanista syyttäen heikkoja kryptomarkkinoita

Kraken vetäytyy Japanista syyttäen heikkoja kryptomarkkinoita

Kraken on päättänyt sulkea toimintansa Japanissa ja poistaa rekisterinsä Financial Services Agencysta syyttäen heikkoja markkinoita.

Kraken ilmoitti blogikirjoituksessaan aiemmin tänään, että se on päättänyt lopettaa toimintansa Japanissa ja poistaa rekisterinsä Financial Services Agencysta (JFSA) 31. tammikuuta 2023 alkaen.

Blogikirjoituksessa sanottiin että Krakenin päätös oli osa sen pyrkimyksiä keskittyä alueisiin, jotka ovat linjassa sen strategian kanssa ja jotka parhaiten asettavat kryptopörssin pitkän aikavälin menestykseen.

Blogikirjoituksessa selitettiin, että Japanin nykyiset markkinaolosuhteet yhdistettynä heikkoihin maailmanlaajuisiin kryptovaluuttamarkkinoihin tekivät Krakenin kannalta vaikeaksi perustella lisäinvestointeja Japaniin tällä hetkellä, ja tämän seurauksena Kraken ei enää pystyisi tarjoamaan palveluja asiakkaille Japanissa Payward Asia -yhtiön kautta. Blogikirjoituksessa sanottiin:

”Arvostamme asiakkaidemme meihin kohdistamaa luottamusta ja teemme kaikkemme minimoidaksemme päätöksemme vaikutukset sinulle. Siksi olemme sitoutuneet varmistamaan saumattoman siirtymän, ja toivomme, että tässä sähköpostiviestissä olevat tiedot auttavat sinua päättämään, mikä on sinulle paras vaihtoehto. Kraken on täysin rahoitettu, jotta varmistetaan, että kaikki asiakkaat, joita asia koskee, voivat nostaa varansa hyvissä ajoin.”

Selittäessään, mitä tämä tarkalleen ottaen tarkoittaa asiakkaille, blogikirjoituksessa kerrottiin, että asiakkailla on 31. tammikuuta 2023 asti aikaa vetää kaikki fiat- ja krypto-omistuksensa pois alustalta.

Todettiin, että talletustoiminnot poistettaisiin tileiltä 9. tammikuuta, mutta kaupankäyntitoiminnot säilyisivät, jotta saldot voitaisiin muuntaa asiakkaan valitsemaksi omaisuudeksi valmiina nostoa varten.

Näyttää siltä, että Kraken, kuten monet muutkin kryptopörssit, tekee voitavansa selvitäkseen tästä pitkästä kryptotalvesta. Marraskuun lopussa pörssi vähensi työvoimaansa noin 1100:lla, mikä tarkoittaa käytännössä 30 prosentin vähennystä.

Vähennys oli viimeinen teko silloiselle toimitusjohtajalle Jesse Powellille, joka luopui tehtävästään, jolloin Dave Ripley sai jatkaa tehtävässä. Krakenin mukaan toimenpiteet olivat välttämättömiä sen liiketoiminnan ylläpitämiseksi pitkällä aikavälillä.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/12/kraken-pulls-out-of-japan-blaming-weak-crypto-market