KPMG Canada lisää Bitcoinin ja Ethereumin taseeseensa

KPMG Canada lisää Bitcoinin ja Ethereumin taseeseensa

Tilintarkastusjätti KPMG Canada on liittynyt kryptovaluuttaan sijoittaneiden instituutioiden kasvavaan luetteloon sen jälkeen, kun yhtiö sijoitti Bitcoiniin ja Ethereumiin. Yhtiö liittyy muiden merkittävien toimijoiden, kuten Squaren, Teslan ja MicroStrategyn, joukkoon, jotka ovat myös lisänneet kryptovaluutan taseisiinsa. Sijoitus kuvastaa KPMG Canadan sitoutumista kehittyviin varoihin ja teknologioihin.

KPMG Canada ei paljastanut sijoituksensa kokoa

KPMG Canada antoi sijoituksen julkistamisesta lausunnon, jonka mukaan se osoittaa yhtiön uskoa kryptovaluuttoihin ja lohkoketjuteknologiaan sekä niiden kasvavaan institutionaaliseen hyväksyntään, mikä viittaa siihen, että niistä on tulossa säännöllinen osa omaisuuserien yhdistelmää.

Twitterissä julkaistussa lausunnossaan KPMG Canada totesi,

”Olemme juuri saaneet päätökseen kryptovarojen allokaation yritysvarainhoidossamme, mikä on yrityksemme ensimmäinen laatuaan oleva sijoitus tähän omaisuusluokkaan. Tämä sisältää Bitcoin- ja Ethereum-tokeneita ja hiilikorvauksia, jotta voimme säilyttää nollanollanollan hiilidioksidipäästöjen liiketoimen.”

Yritys ei paljastanut sijoituksensa kokoa, mutta korosti, että se osti myös hiilidioksidipäästöjen kompensaatioita, jotta se voisi ylläpitää nollahiilitransaktiota. Kunal Bhasin, KPMG Kanadan lohkoketjujen apulaisjohtaja, paljasti, että yritys on suhtautunut sijoitukseensa melko varovaisesti. Hän totesi lisäksi, että sijoitus on osa laajempaa sijoitusta, jonka yritys on tekemässä kryptovarallisuusalaan.

KPMG oli perustanut laajasta sidosryhmien luettelosta koostuvan hallintokomitean, joka valvoisi ja hyväksyisi allokaation. Se suoritti yksityiskohtaisen riskinarviointiprosessin, joka koostui maineen, sääntelyn ja säilytysriskien perusteellisesta tarkastelusta.

Kypsyvä omaisuusluokka

Benjie Thomas, KPMG:n neuvontapalveluista vastaava kanadalainen Managing Partner, kommentoi sijoitusta seuraavasti,

”Kryptoassetit ovat kypsyvä omaisuusluokka. Sijoittajat, kuten hedge-rahastot ja perhetoimistot suuriin vakuutusyhtiöihin ja eläkerahastoihin, ovat yhä enemmän altistumassa kryptovaroille, ja perinteiset rahoituspalvelut, kuten pankit, rahoitusneuvojat ja välitysliikkeet, tutkivat kryptovaroihin liittyvien tuotteiden ja palvelujen tarjoamista. Tämä sijoitus kuvastaa uskoamme, että kryptovarojen ja lohkoketjuteknologian institutionaalinen käyttöönotto jatkaa kasvuaan ja siitä tulee vakituinen osa omaisuuslajivalikoimaa.”

KPMG:n suuntautuminen kohti lohkoketjuja ja kryptovarallisuutta

KPMG on jo kahlaillut kryptoalalla ja tarjoaa asiakkailleen lohkoketjuteknologiaan ja digitaalisiin varoihin liittyviä palveluja. Bhasin lisäsi vielä, että KPMG on vasta aloittanut tilan tutkimisen ja totesi, että tämä on ”vain sitä, että me laitamme nahkamme peliin”.

Yritys keskittyy jatkossakin kehittämään valmiuksiaan lohkoketjun pelialalla, metaversumissa, hajautetussa rahoituksessa ja institutionaalisen osallistumisen mahdollistamisessa web 3.0:ssa.

Muut instituutiot mukaan toimintaan

Digitaaliset omaisuuserät ovat herättäneet merkittävää huomiota, ja rahoituspalvelujen tarjoajien kiinnostus on lisääntynyt merkittävästi – useat muut yritykset, kuten Block. Tesla, Galaxy Digital ja Coinbase ovat lisänneet kryptovaluuttoja taseisiinsa. Ernst & Young Global työskentelee myös luodakseen teknologiaa ja suunnitellakseen ohjelmia useille rahoituslaitoksille, joiden avulla ne voisivat tokenisoida rahoitusvaroja.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/02/kpmg-canada-adds-btc-and-eth-to-its-balance-sheet-joining-a-growing-list-of-institutions