Japani suunnittelee verohelpotuksia talouden elvyttämiseksi

Japani suunnittelee verohelpotuksia talouden elvyttämiseksi

Japanin talouden elvyttämiseksi sääntelyviranomaiset ehdottavat kryptovaluuttoja koskevien verosääntöjen keventämistä.

Japanin sääntelyviranomaisen ehdotus

Pääministeri Fumio Kishida haluaa vauhdittaa maailman kolmanneksi suurinta taloutta, ja sitä varten Japanin finanssivalvontaviranomainen, Financial Services Agency (FSA), ehdottaa ohjelmaa, joka antaa verohelpotuksia yksittäisille sijoittajille.

Ehdotus sopii Kishidan ”uuden kapitalismin” visioon, jossa hän haluaa kaksinkertaistaa kotitalouksien varallisuuden ja samalla lisätä tukea Japanin Web3-taloudelle.

Mitä ehdotus sisältää

Bloombergin mukaan FSA haluaa laajentaa Nippon Individual Savings Account (NISA) -nimistä verohelpotusta koskevaa aloitetta. Siirto merkitsisi sijoitusrajojen korottamista ja tarkoittaisi sitä, että sijoittajat saisivat vapautuksen osasta voittojaan ja osinkojaan tietyn ajanjakson ajan.

Japani on säästäjien maa

Japani on säästäjien maa, ja tällä aloitteella pyritään saamaan yksityishenkilöt sijoittamaan säästönsä osakesijoituksiin ja siten vauhdittamaan taloutta.

Japanin keskuspankin tiedot osoittavat, että japanilaisilla kotitalouksilla on noin puolet Japanin arviolta 2 biljoonan jenin (14,5 biljoonan dollarin) arvosta käteisenä ja talletuksina.

Krypto-lobbarit

Viime kuussa kaksi suurinta kryptolobbausta harjoittavaa järjestöä, Japan Virtual and Crypto Assets Exchange Association ja Japan Crypto Asset Business Association, lähettivät FSA:lle ehdotuksen, jonka mukaan FSA alentaisi kryptoveroja ja kannustaisi kotimaisia digitaalisten varojen kauppaa harjoittavia yrityksiä.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/09/japan-proposes-crypto-tax-breaks-to-invigorate-economy