Intian rikkain mies näyttää DeFi:lle vihreää valoa

Intian rikkain mies näyttää DeFi:lle vihreää valoa

Intialainen miljardööriyrittäjä Mukesh Ambani puhui tulevan kryptolainsäädännön puolesta väittäen, että maa voisi johtaa lohkoketju- ja DeFi-teknologian maailmanlaajuista liikettä.

Ambani uskoo lohkoketjuteknologiaan

Mukesh Ambani, joka on maan rikkain mies ja Reliance Industriesin CMD, puhui lohkoketjuteknologian puolesta 3. joulukuuta virtuaalisessa InFinity Forum -keskustelussa Avaana Capitalin perustajan Anjali Bansalin kanssa. Tilaisuuden järjestivät International Financial Services Centres Authority ja Bloomberg Asia.

Ambani viittasi lohkoketjuverkkoon liittyvään ennennäkemättömään turvallisuuteen ja luottamukseen sekä siihen, että sen avulla on helppo varmistaa kaikenlaisten liiketoimien automatisointi ja tehokkuus.

Hän sanoi,

Mielestäni lohkoketjupohjaisilla älyrahakkeilla (smart tokens) varmistetaan, että kertaalleen luotuja transaktioita ei voida koskaan muuttaa. Nykyään elämme yhä maailmassa, jossa suuret yritykset saavat helpommin rahoitusta kuin pienet yritykset, ja sama asia ihmisten kanssa, ja uskon, että se tulee muuttumaan.

Hän kutsui lohkoketjuteknologiaa elintärkeäksi luottamukseen perustuvalle oikeudenmukaiselle yhteiskunnalle ja korosti sen käyttömahdollisuuksia rakennettaessa tehokkaita toimitusketjuja, jotka vauhdittavat talouden kehitystä.

DeFi saa Ambanin tuen

Lohkoketjuteknologian lisäksi Ambani keskusteli myös siihen liittyvien teknologioiden, kuten hajautetun rahoituksen eli DeFi:n, roolista. Hänen mukaansa DeFi on ala, jota kannattaa seurata tulevan vuosikymmenen aikana, sillä tämä lohkoketjupohjainen rahoitusmalli voi toimia ilman pankkeja, pörssejä, välitysfirmoja tai muita rahoituslaitoksia, jotka toimivat välikätenä. Asiasta puhuessaan hän totesi uskovansa, että hajautetun pääkirjan ja lohkoketjuteknologioiden, älykkäiden tokeneiden sekä fyysisen ja digitaalisen risteytyminen IoT:n avulla mahdollistaa ja määrittelee uudelleen hajautetun rahoitusalan.

Olemme kehittyneet viimeisten sadan vuoden aikana järjestäytyneessä rahoituksessa hyvin keskitetyssä mallissa, ja uskon edelleen, että tulemme näkemään keskitettyjä hallituksen ja keskuspankin käytäntöjä, mutta olemme silti selvästi matkalla hajautettuihin teknologisiin ratkaisuihin, joissa rahoitus mahdollistetaan ja on kaikkien saatavilla.

Ambani tukee kryptolakiehdotusta

Ambanin lausunto lohkoketjualasta tulee samaan aikaan, kun pääministeri Modin hallitus pyrkii panemaan täytäntöön lainsäädäntöä kryptotoiminnan sääntelemiseksi maassa. Ambani käsitteli kryptolakia ja osoitti tukevansa Intian hallituksen toimia.

Hän kommentoi,

Olemme ottamassa käyttöön… kryptovaluuttoja koskevan lakiehdotuksen… Mielestäni olemme oikealla tiellä, ja minuun tekee eniten vaikutuksen se, että yhteiskuntana olemme ennakoiva, avoin ja elinvoimainen.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedoksi. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk:n luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

Uutislähde / News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/12/indias-richest-man-gives-defi-his-seal-of-approval

Työkalut online-bisneksesi automatisointiin tarjoaa Systeme.io, hinnat alk. 0 €/kk