Intia neuvottelee Maailmanpankin ja IMF:n kanssa ollakseen linjassa globaalien kryptosäännösten kanssa

Intia neuvottelee Maailmanpankin ja IMF:n kanssa ollakseen linjassa globaalien kryptosäännösten kanssa

Intian hallitus on työstänyt kuulemisasiakirjaa siitä, miten kryptovaluuttoja voitaisiin säännellä. Maailmanpankki, Kansainvälinen valuuttarahasto IMF, sidosryhmät ja muut asianosaiset ovat olleet mukana kuulemisessa.

Intian hallituksen linja kryptovaluutoista on ollut tähän asti kaikkea muuta kuin selkeä. Intian keskuspankki Reserve Bank of India on kuitenkin tehnyt hyvin selväksi, että se pitää kryptovaluuttoja uhkana makrotaloudelliselle vakaudelle, ja se näyttää haluavan kieltää ne kokonaan.

Kuten Times of India -lehti kertoo, talousministeri Ajay Seth on ilmaissut halunsa työskennellä globaalilla tasolla, jotta kryptoja voitaisiin säännellä asianmukaisesti. Hän sanoi seuraavaa:

”Olemme kuulleet kotimaisten institutionaalisten sidosryhmien lisäksi myös Maailmanpankin ja IMF:n kaltaisia instituutioita. Toivomme siis, että voimme pian viimeistellä kuulemisasiakirjamme.”

Hän lisäsi, että Intia on aloittanut työn globaalin sääntelyn parissa, ja totesi, että maat eivät voi onnistua kryptosääntelyssään, ellei talouksien välillä ole laajaa yksimielisyyttä.

IMF suhtautuu kriittisesti kryptovaluuttoihin

Se, että IMF:n kaltaiset globaalit rahoituslaitokset ovat olleet mukana Intian pohdinnoissa kryptovaluuttojen sääntelystä, saattaa olla kryptopiireissä huolestuttavaa.

IMF on toistaiseksi suhtautunut hyvin kriittisesti kryptosektoriin, ja se on varoittanut esimerkiksi El Salvadoria seurauksista, jos se ottaisi Bitcoinin lailliseksi maksuvälineeksi maassa dollarin rinnalle.

Maailman eliittipankki- ja rahoituslaitoksilla on paljon menetettävää, jos Bitcoin saa vielä enemmän jalansijaa, jonne sijoittajat voivat paeta, kun dollari ja muut fiat-valuutat ympäri maailmaa jatkavat heikkenemistään.

Nähtäväksi jää, kuinka pitkälle kryptosektorin äärimmäisen kielteistä sääntelyä kunnioitetaan, kun maailman kansalaiset yrittävät selviytyä toisaalta vähenevästä ostovoimasta ja toisaalta riehuvasta inflaatiosta.

Paljon puhutaan siitä, miten sijoittajia huijataan joissakin kryptoponzi-järjestelmissä, mutta vain vähän mainitaan siitä, miksi sijoittajat ylipäätään ovat siellä.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/05/india-consults-with-world-bank-and-imf-in-order-to-be-in-line-with-global-crypto-regulations