Grayscale ja CoinDesk käynnistävät yhdessä uuden DeFi-rahaston ja -indeksin

Grayscale ja CoinDesk käynnistävät yhdessä uuden DeFi-rahaston ja -indeksin

Grayscale Investments, ja CoinDesk ovat ilmoittaneet kumppanuudesta, joka julkaisee Grayscale Decentralized Finance (DeFi) Fund ja CoinDesk DeFi Index:n.

Kumppanuus toivottaa tervetulleeksi Grayscalen uuden sijoitustuotteen, joka toimii yhteistyössä CoinDesk DeFi -indeksin kanssa, joka on vastikään suunniteltu vertailuanalyysi-, salkunseuranta- ja markkinareferenssialusta, joka edustaa DeFi-protokollia likvideillä varoilla markkinakapitalisaatiopainotetulla pohjalla. Grayscalen DeFi-rahasto tarjoaa sijoittajille altistumisen CoinDesk DeFi Indexiin listatuille protokollille.

”Grayscale keskittyy edelleen luomaan sijoittajille mahdollisuuksia päästä digitaalisen omaisuusekosysteemin uusiin, jännittäviin osiin”

Grayscale Investmentsin toimitusjohtaja Michael Sonnenshein

Grayscalen uusi sijoitustuote seuraa sen viimeaikaisia pyrkimyksiä laajentaa asemiaan sekä perinteisiin että kryptopohjaisiin omaisuuseriin, ja se on sen viidestoista sijoitustuote pitkin sen valikoimaa sekä toinen monipuolinen rahasto sen tarjoussalkun alla.

”Hajautettujen rahoitusprotokollien esiinmarssi tarjoaa selkeitä esimerkkejä teknologioista, jotka voivat määritellä rahoituspalvelualan tulevaisuuden uudelleen. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota sijoittajille altistumista DeFi:lle Grayscalen luotettavien, turvallisten ja alan johtavien sijoitustuoterakenteiden kautta”

Grayscale Investmentsin toimitusjohtaja Michael Sonnenshein

CoinDesk DeFi -indeksin (DFX) arvioinnit perustuvat olemassa oleviin menetelmiin, jotka on toteutettu TradeBlockissa, CoinDesk Inc:n toisessa tytäryhtiössä, joka noudattaa sääntöihin perustuvaa indeksimenetelmää, jota ylläpidetään joukon kryptovaluuttojen yli painotettuna markkinakapitalisaation mukaan neljännesvuosittaisilla tarkistuksilla, joita muutetaan arvon ja tokenien tarjonnan muutosten perusteella.

Kun hajautetun rahoituksen innovaatioihin kiinnitetään yhä enemmän huomiota, sijoitusyhteisön kannalta on ratkaisevan tärkeää, että sillä on käytettävissään työkaluja, jotka tarjoavat laskennallisen altistumisen tälle jännittävälle innovaatioalueelle. Tämä yhteistyö tarjoaa sijoittajille tietoja ja työkaluja, joita he tarvitsevat saadakseen salkkuihinsa altistusta hajautetulle rahoitukselle

CoinDesk Indexesin toimitusjohtaja Jodie Gunzberg

Molempien yritysten asiaa koskevan virallisen lehdistötiedotteen mukaan CoinDeskin DFX koostuu seuraavista omaisuuseristä vaihtelevalla painolla:

  • Uniswap (UNI), 49,95 %.
  • Aave (AAVE), 10,25 %.
  • Compound (COMP), 8,38%
  • Curve (CRV), 7,44 %.
  • MakerDAO (MKR), 6,49 %.
  • SushiSwap (SUSHI), 4,83 %.
  • Synthetix (SNX), 4,43%
  • Yearn Finance (YFI), 3,31%.
  • UMA Protocol (UMA), 2,93%
  • Bancor Network Token (BNT), 2,00%

Vaikka uusi DeFi-rahasto on avattu merkintöjä varten vaatimukset täyttäville yksityishenkilöille ja akkreditoiduille institutionaalisille sijoittajille, Grayscale sanoo, että se aikoo työntää uuden tuotteen osakkeita noteeraukseen jälkimarkkinoilla. Grayscalen mukaan kiinnostuneiden sijoittajien ja osakkeenomistajien on oltava varovaisia ulkoisten tekijöiden suhteen, jotka voivat vaikuttaa uuteen sijoitustuotteeseen liittyviin riskeihin, ja he ovat huolissaan siitä, miten muun muassa SEC:n ja FINRA:n kaltaiset sääntelyelimet voivat suhtautua tuotteeseen, ja tulevien sääntelypuitteiden täytäntöönpano voi ajan mittaan avata tuotteen entistä suuremmille riskeille.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/Grayscale-and-CoinDesk-Partner-to-Launch-New-DeFi-Fund-and-Index