Google tutkii vaihtoehtoja kryptovaluuttojen käyttöön Google Pay sovelluksessa

Google tutkii vaihtoehtoja kryptovaluuttojen käyttöön Google Pay sovelluksessa

Google on tiettävästi ottamassa strategisia askeleita kryptoalalle Coinbasen ja BitPayn kanssa äskettäin solmimiensa kumppanuuksien kautta, jotka mahdollistaisivat uusia toimintoja Google Pay -maksutoiminnalle, sen kuluttajamaksuosastolle.

Bloombergin alkuperäisen raportin mukaan teknologiayritys on hiljattain solminut kumppanuuksia johtavan kryptopörssin Coinbasen ja Bitcoin-maksupalveluja tarjoavan BitPayn kanssa. Molempien pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Alkuperäisessä raportissa selvitetään Googlen suhdetta näihin kahteen kryptoyritykseen ja yhdistetään tämä siihen, että Google palkkasi hiljattain Arnold Goldbergin johtamaan Google Payn maksuja ja kehittyviä markkinoita. Goldberg on aiemmin työskennellyt PayPal Holdings Inc:ssä Merchant Product and Technologyn varatoimitusjohtajana.

Uutinen tulee heti sen jälkeen, kun Google on poistanut pankkipalveluhankkeensa ja siirtynyt sen sijaan laajentamaan asemaansa rahoituspalveluiden alalla, johon kuuluu myös kryptovaluutat. Bill Ready, joka johtaa Googlen kaupankäyntiosastoa, sanoi, että tämä oli linjassa yrityksen laajemman strategian kanssa, jolla laajennetaan Google Payn säilytysominaisuuksia kryptovaroille digitaalisissa korteissaan. Ready työskenteli aiemmin myös PayPalin toimitusjohtajana.

Tämän integraation myötä käyttäjät voisivat pian pitää hallussaan Bitcoinia ja muita kryptovaluuttoja Google Pay:ssä. Huomattavaa on, että Googlen pilvipalveluja tarjoavalla Google Cloudilla on samanaikaisia kumppanuuksia CryptoWiren ja Dapper Labsin kanssa. Googlen entinen toimitusjohtaja Eric Schmidt toimii myös strategisena neuvonantajana Chainlink Labsissa, joka on avoimen lähdekoodin oraakkeliratkaisuja tarjoava lohkoketjuinfrastruktuuriyritys.

”Krypto on asia, johon kiinnitämme paljon huomiota. Kun käyttäjien ja kauppiaiden kysyntä kehittyy, me kehitymme sen mukana”, Ready kertoo.

Google ei ole kuitenkaan selventänyt, ulottuisivatko nämä integraatiot siihen, että Google itse hyväksyisi Bitcoinin transaktioihin ilman fiat-lähtöä. Ready on kuitenkin myöntänyt tämän tarpeen ja sanoo, että hänen johtamansa osasto pyrkii laajentamaan kumppanuusmahdollisuuksia muiden kryptofirmojen kanssa, jotka tarjoaisivat lisää kryptokohtaisia toimintoja Google Payhin.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/google-reportedly-exploring-options-to-enable-crypto-on-digital-cards