Google Cloud ja Dapper Labs aloittavat yhteistyön

Google Cloud ja Dapper Labs aloittavat yhteistyön

Teknologiayritys Google on hiljattain vahvistanut kumppanuutensa kanadalaisen lohkoketjustudio Dapper Labsin kanssa. Kumppanuuden tarkoituksena on tukea uusien Web3-tuotteiden ja -palveluiden kehittämistä ja tehdä NFT:t ja muut hajautetut palvelut yhä suositummiksi maailmanverkon kehittyvällä standardilla.

Kumppanuuden myötä Googlen pilvi-infrastruktuuriyksikkö Google Cloud toimii Dapper Labsin Flow-lohkoketjun lisensoituna verkko-operaattorina. Dapper Labs tunnetaan kryptoalalla lohkoketjujen kehitysstudiona suosittujen NFT-tuotteiden, kuten NBA Topshotin ja CryptoKittiesin, takana. Dapper Labsin spekulatiivinen arvostus on tällä hetkellä yli 7,5 miljardia dollaria sen jälkeen, kun se sai 305 miljoonan dollarin C-sarjan rahoituskierroksen tämän vuoden maaliskuussa. Flow-lohkoketju on Dapper Labin avoin ja skaalautuva infrastruktuuri, joka pyörittää sen NFT-, peli- ja dApp-ekosysteemiä.

”Lohkoketjuteknologiasta on tulossa yhä enemmän valtavirtaa. Niinpä Dapperin kaltaiset yritykset tarvitsevat skaalautuvaa ja turvallista infrastruktuuria kasvattaakseen liiketoimintaansa ja mikä vielä tärkeämpää, tukeakseen verkostojaan”

Google Cloudin Pohjois-Amerikan varapuheenjohtaja Janet Kennedy

Kumppanuuden myötä Google ja Dapper Labs ovat eturintamassa innovoimassa seuraavan sukupolven standardia World Wide Webille, Web3:a (vaihtoehtoisesti Web 3.0). Web3 tarkoittaa lohkoketjulla toimivien hajautettujen sovellusten kehittyvää ekosysteemiä, joka on avoimesti kaikkien käytettävissä nykyisten internet-protokollien kautta.

Dapper Labsin Flow-lohkoketjun kehittäjät, joiden määrä on nyt kasvanut yli 2 000 aktiiviseen osallistujaan, voivat nyt muodostaa yhteyden Flow-yhteyssolmuihin paremmalla viiveellä Google Cloudin suorituskykyisten palvelimien kautta.

”Lohkoketjussa näkyy tänään iPhone-hetki, jolloin kuluttajat alkavat ymmärtää, mistä on kyse. On paljon mahdollisuuksia rakentaa kaikkea Flappy Birdistä Flow’n Angry Birdiin ja lohkoketjuihin yleensä”

Dapper Labsin toimitusjohtaja Roham Gharegozlou

Googlen pilvipalvelun lisäksi Amazonin AWS (Amazon Web Services) ja DigitalOcean ovat tunnetuimpia pilvi-infrastruktuurin tarjoajia, joita kehittäjät käyttävät web-sovellusten pyörittämiseen ja ylläpitoon. Tämä siirto Googlelta tarjotaan keinona hyödyntää sekä lohkoketjupohjaisia toteutuksia maailmanlaajuisessa verkossa että tarjota vaihtoehto keskitetyille pilvi-infrastruktuureille, jotka tällä hetkellä hallitsevat lähes kolmasosaa internetistä sellaisena kuin me sen tunnemme.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/Google-Cloud-Partners-With-Dapper-Labs-To-Support-Web-3-Development-On-The-Flow-Blockchain