GameStopin NFT-markkinapaikan suosio lähti räjähdysmäiseen nousuun

GameStopin NFT-markkinapaikan suosio lähti räjähdysmäiseen nousuun

GameStopin NFT-markkinapaikka on tehnyt vain parin päivän aikana sen käynnistämisestä lähes yhtä paljon kauppaa kuin Coinbase-markkinapaikka koko elinkaarensa aikana.

GameStop NFT porskuttaa eteenpäin

GameStopin NFT-alustan käynnistämisestä on kulunut vain 48 tuntia. Yritys on kuitenkin jo saavuttanut noin 3000 ETH:n NFT-myynnin. Luvut näyttävät vieläkin erinomaisemmilta, koska alusta on vielä betavaiheessa, eikä se ole vielä edes käynnistänyt ydintarjontaansa – peli-NFT:tä. Tämä suorituskyky on jyrkässä ristiriidassa Coinbase-markkinapaikan suorituskyvyn kanssa, joka lanseerattiin jo huhtikuussa ja avattiin sitten kokonaan yleisölle tämän vuoden toukokuussa. Alku oli melko hidas, sillä se kirjasi vain 110 transaktiota ensimmäisten viiden tunnin aikana, jolloin se kävi julkista kauppaa, ja myynti oli vajaat 60 000 dollaria. Alustalla oli ensimmäisenä päivänä vain noin 150 aktiivista käyttäjää. Sittemmin, vaikka sivustolle on lisätty uusia ominaisuuksia, se on edelleen kamppaillut vaikuttavan asiakaskunnan keräämisen kanssa.

Coinbasen hidas alku

Jopa muutaman kuukauden kuluttua lanseerauksestaan Coinbase on kamppaillut myynnin kanssa. Itse asiassa GameStop on kokenut lähes kaksi kertaa enemmän kaupankäyntivolyymia kuin Coinbase-markkinapaikka vain kahden päivän kuluessa sen käynnistämisestä. Siinä missä Coinbase on tuottanut yhteensä 1704 ETH:n kaupankäyntivolyymin lanseerauksensa jälkeen, GameStop NFT on kokenut vähintään 3167 ETH:n. Itse asiassa jälkimmäinen edustaa GameStopin 50 parhaan kokoelman kaupankäyntivolyymia, mikä osoittaa, että koko markkinapaikan todellisen kaupankäyntivolyymin täytyy olla suurempi. Maanantain jälkeen (jolloin GameStop NFT lanseerattiin) Coinbase NFT on tuottanut vain noin 31 000 dollarin myynnin, mikä on noin 1 % GameStopin kaupankäyntimääristä.

Gaming NFT:t tulossa pian

On syytä huomata, että GameStop on ensisijaisesti videopelien vähittäismyyjä, kun taas Coinbase on web3-natiivi kryptopörssi. Se, että ei-kryptonatiivinen markkinapaikka onnistui ohittamaan maailman toiseksi suurimman kryptopörssin, on varsin merkittävää. Se kalpenee kuitenkin edelleen OpenSea:n rinnalla, joka jatkaa valtakauttaan suurimpana NFT-markkinapaikkana 16 miljoonan dollarin arvoisella myynnillä pelkästään keskiviikkona.

Vaikka GameStop tarjoaa vain taideteos-NFT:tä, sen päätuote on pelien NFT-sarja, jota voidaan käyttää interaktiivisina ominaisuuksina videopeleissä. Pelaajat voivat kerätä näitä NFT:itä ja muokata niillä avatareitaan tai pelattavuuttaan 13 NFT-yhteensopivassa pelissä.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/07/gamestop-nft-almost-outperforms-coinbase-in-two-days