Fidelity vastaa kryptovaluuttojen kysyntään lisäämällä digitaalisten varojen tiimiään 70 prosentilla

Fidelity vastaa kryptovaluuttojen kysyntään lisäämällä digitaalisten varojen tiimiään 70 prosentilla

Markkinoiden nykyisestä laskusuhdanteesta huolimatta kryptovaluutta ja DeFi ovat saamassa vetoapua, ja lohkoketjuteknologian valtavirtaistuminen näyttää olevan näköpiirissä. Fidelity Digital Assets laajenee vastauksena tähän kysyntään lisäämällä digitaalisten varojen tiimiään 70 prosentilla.

Fidelity Digital Assets (FDA) on Fidelity Investmentsin tytäryhtiö, joka keskittyy tukemaan institutionaalisten asiakkaidensa digitaalisten varojen omistuksia. Fidelity Digital Assetsin johtajan Tom Jessopin mukaan työntekijät auttavat yritystä laajentamaan nykyistä kryptovaluuttatarjontaansa:

Pandemia ”oli todellinen läpimurtovuosi kryptovaluutoille, kun otetaan huomioon Bitcoiniin kohdistuva kiinnostus, joka kiihtyi pandemian alkaessa […] Olemme nähneet enemmän kiinnostusta Ethereumia kohtaan, joten haluamme olla edellä tätä kysyntää,”

Fidelity Digital Assetsin johtajan Tom Jessop

Bloombergin haastattelussa Jessop toi esiin myös sen, miten Bitcoin on saanut institutionaaliset sijoittajat mukaan, mikä puolestaan on avannut mahdollisuuden muille kryptovaluutoille:

”Bitcoin on todella ollut monille instituutioille tulokas. Se on nyt todella avaamassa ikkunan siihen, mitä muuta tällä alalla tapahtuu”

Fidelity Digital Assetsin johtaja toi myös esille, miten perinteisellä kaupankäynnillä on määrätyt tunnit, mikä kryptossa on koko päivän joka päivä tapahtuvaa liiketoimintaa. ”Haluamme olla paikassa, jossa se on kokopäiväistä suurimman osan viikosta”, Jessop sanoi.

Nykyisestä markkinoiden laskusuhdanteesta huolimatta institutionaalinen tuki ei ole vähentynyt. Itse asiassa monet institutionaaliset sijoittajat pitävät nykyisiä markkinoita ihanteellisena sijoitusmahdollisuutena. Samoin monet yksityissijoittajat tarkastelevat pitkän aikavälin strategiaa, näkevät, että institutionaaliset sijoitukset ovat edelleen korkealla tasolla, ja peilaavat niiden strategiaa.

Vaikka Bitcoin on edelleen tärkein kiinnostuksen kohteena oleva kryptovaluutta, instituutiot ovat yhä avoimempia muille hyvin tuottaville kryptovaluutoille, kuten eetterille. Kun kryptovaluuttoja aletaan säännellä kaikkialla maailmassa, tulee selvemmäksi, mitkä kryptovaluutat ovat instituutioiden suosiossa.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/fidelity-digital-assets-responds-to-cryptocurrency-demand-by-increasing-digital-asset-team-by-70-percent