Fidelity jätti tavaramerkkihakemuksen NFT-markkinapaikalle

Fidelity jätti tavaramerkkihakemuksen NFT-markkinapaikalle

Fidelity Investments on jättänyt Yhdysvalloissa tavaramerkkihakemuksen useille Web 3.0 -tuotteille ja -palveluille, mukaan lukien NFT-markkinapaikka sekä metaversumissa tapahtuvan kryptokauppapalvelun.

Yksi maailman suurimmista sijoitusjätistä, Fidelity Investments, jätti 21. joulukuuta Yhdysvalloissa U.S. Patent Trademark Office (USPTO) -virastolle tavaramerkkihakemukset, jotka sisälsivät muun muassa NFT-markkinapaikan (non-fungible token) sekä finanssisijoitus- ja kryptokauppapalvelut metaversumissa. Mike Kondoudis, Yhdysvalloissa lisensoitu tavaramerkkiasiamies, jakoi uutisen Twitterissä:

Fidelity on sanonut, että yksi sen keskeisistä painopistealueista tulee olemaan metaversumi. Cointelegraphin raporttien mukaan yritys kertoi tarjoavansa virtuaalimaailmassa monenlaisia sijoituspalveluja, kuten sijoitusrahastoja, eläkerahastoja, sijoitusten hallintaa ja rahoitussuunnittelua. Fidelity saattaa myös suunnitella metaversumipohjaisten maksupalveluiden lanseeraamista, joihin kuuluisivat sähköiset laskunmaksut, varainsiirrot ja ”luottokorttitilien taloushallinto metaversumissa ja muissa virtuaalimaailmoissa”. Lisäksi hakemus osoittaa, että Fidelity voisi käynnistää kaupankäynti- ja hallintapalveluja metaversumissa sekä tarjota virtuaalivaluuttojen lompakkopalveluja.

Sähköiset lompakkopalvelut, jotka ovat luonteeltaan virtuaalivaluutan sähköistä tallentamista ja käsittelyä varten sähköisiä maksuja ja liiketoimia varten maailmanlaajuisen tietokoneverkon kautta; digitaalinen valuutta, virtuaalivaluutta, kryptovaluutta, digitaalinen token.

Fidelity on myös ilmoittanut, että se voisi tarjota koulutuspalveluja metaversumissa ”järjestämällä kursseja, työpajoja, seminaareja ja konferensseja sijoitusalalla ja rahoituspalvelujen markkinoinnin alalla”.

Ilmoitus on myös linjassa Fidelityn äskettäisen ilmoituksen kanssa, jonka mukaan se kasvattaa digitaalisten varojen osastoa 25 prosentilla.

Fidelityä varoitettiin tarjoamasta Bitcoinia asiakkaille

Fidelity sai hiljattain kolmelta Yhdysvaltain senaattorilta kirjeen, jossa heitä kehotettiin luopumaan 401(k) (Eläkerahasto amerikassa) Bitcoin-suunnitelmastaan. Senaattorit vetoavat kryptovaluuttapörssi FTX:n kaatumiseen syynä siihen, että varainhoitoyhtiö tarkistaa Bitcoin-tarjoustaan eläkesäästäjille. Kirjeessä todetaan:

Kehotamme jälleen kerran painokkaasti Fidelity Investmentsia harkitsemaan uudelleen päätöstään sallia 401(k)-suunnitelman Bitcoinille. Kryptovaluuttapörssin FTX:n äskettäinen romahdus on tehnyt täysin selväksi, että digitaalisten varojen alalla on vakavia ongelmia.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/12/fidelity-files-trademark-application-for-nft-marketplace