Ex-kansleri Phillip Hammond: Yhdistyneen kuningaskunnan on toimittava nopeasti varmistaakseen asemansa maailman rahoituspalvelukeskuksena

Ex-kansleri Phillip Hammond: Yhdistyneen kuningaskunnan on toimittava nopeasti varmistaakseen asemansa maailman rahoituspalvelukeskuksena

Yhdistyneen kuningaskunnan ex-kansleri Philip Hammond on todennut, että valtion on vahvistettava asemaansa johtavana digitaalisen varallisuuden alalla jotta se pysyisi Euroopan rahoituspalvelujen perässä Brexitin jälkeen.

City A.M:n haastattelussa lordi Hammond korosti, että on tärkeää tukea uutta teknologiaa kuten digitaalisia varoja, jotta Iso-Britannia voisi säilyttää asemansa maailman rahoituspalvelujen keskuksena. Hän varoitti:

Olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että vauhti on nyt pysäyttämätön. Meidän on toimittava nopeasti ja tehokkaasti varmistaaksemme Lontoon aseman. Jos emme ole varuillamme, huomaamme että yllättävät ryhmät ovat meitä edellä

Philip Hammond

Hän lisäsi myös, että eurooppalaiset kilpailijat näkevät digitaaliset varat mahdollisuutena ohittaa Yhdistyneet kuningaskunnat maailman rahoituspalvelujen keskuksena.

Lordi Hammond jätti tehtävänsä valtiovarainministerinä vuonna 2019 ja liittyi hiljattain kryptoyhtiö Copperin johtavaksi neuvonantajaksi. Copperin verkkosivuilla julkaistussa ilmoituksessa luki, että uudessa tehtävässään Hammond keskittyy edistämään Iso-Britannian asemaa globaalina johtavana digitaalisen varallisuusteknologian toimijana.

Lordi Hammond kommentoi myös uutta rooliaan Copperissa ja totesi:

Tämän teknologian soveltamisessa piilee mahdollisuus mullistaa rahoituspalvelujen tarjoaminen. Jos pystymme kokoamaan yhteen Britannian parhaat puolet – yrittäjät, teollisuuden, hallituksen ja sääntelyviranomaiset – luomaan ja mahdollistamaan lohkoketjupohjaisen ekosysteemin rahoituspalveluja varten, varmistamme Britannian maailmanlaajuisen johtoaseman tällä alalla tuleviksi vuosikymmeniksi.

Philip Hammond

Hammond lisäsi tuoreessa haastattelussaan, että vaikka hän ei itse sijoita kryptovaluuttaan, hän uskoo taustalla olevan teknologian mahdollisuuksiin ja näkee lohkoketjun ja kryptovaluutan väistämättömänä asiana:

Useimmat instituutiot tietävät, että pidimme siitä tai emme – se tulee tapahtumaan. Kukaan rahoituspalvelujen alalla toimivista suurista yrityksistä ei voi piiloutua siltä.

Philip Hammond

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/12/ex-chancellor-phillip-hammond-states-uk-must-move-quickly-secure-position-world-financial-services-hub