Ethereum-säätiö jakaa miljoona dollaria apurahoja

Ethereum-säätiö jakaa miljoona dollaria apurahoja

Ethereum-säätiö on ilmoittanut varanneensa miljoona dollaria apurahoja varten. Avustuksilla rahoitetaan järjestöjä ja voittoa tavoittelemattomia organisaatioita, jotka kouluttavat päättäjiä ja ministeriöitä Ethereumista ja lohkoketjuteknologiasta.

Ethereum Foundation on Ethereumia ja lohkoketjuteknologiaa tukeva voittoa tavoittelematon järjestö, joka on erillään Ethereumin teknologiakehityksestä.

Avustuksen yksityiskohdat

Ethereum Foundation julkaisi blogikirjoituksen, jossa kerrotaan yksityiskohtia apurahasta ja siitä, miten se jaettaisiin. Miljoonan dollarin apuraha jaetaan kahteen yhtä suureen osaan. Ethereum Foundation jakaa 500 000 dollaria kolmelle eri organisaatiolle. Nämä järjestöt ovat Coin Center, Electronic Frontier Foundation ja Fight for the Future.

Ethereum Foundationin mukaan nämä kolme järjestöä ovat olleet edelläkävijöitä sääntelyviranomaisten ja poliittisten päättäjien valistamisessa lohkoketjuteknologiasta ja Ethereumista. Ethereum Foundation osoittaa myös 500 000 dollaria Gitcoinin matching poolille. Gitcoin-yhteisö päättää sitten, miten varat jaetaan ja käytetään.

Uusien toimialojen kasvun tukeminen

Ethereum Foundationin mielestä Ethereum-yhteisöllä on tärkeä rooli siinä, että se auttaa sääntelyviranomaisia ja hallituksia ymmärtämään lohkoketjujen kaltaisten transformatiivisten ja disruptiivisten teknologioiden potentiaalia. Yhteisö voi tarjota sääntelyviranomaisille ja hallituksille tietoa ja resursseja uusista teknologioista, auttaa heitä ymmärtämään teknologiaa ja tukemaan uusien toimialojen kasvua ja antaa heille samalla tietotaitoa, jolla he voivat suojella äänestäjiään petoksilta.

Avustus Gitcoinille

Coin Centerille, Electronic Frontier Foundationille ja Fight for the Future -järjestölle myönnetyn 500 000 dollarin avustuksen lisäksi Ethereum Foundation on antanut 500 000 dollarin avustuksen myös Gitcoinin matching poolille, jota hyödynnetään tulevan edunvalvontakierroksen aikana.

Gitcoin käyttää joukkorahoituskierroksillaan kvadraattista rahoitusta, jossa yksittäiset lahjoitukset heijastavat yhteisön tunnelmia. Avustusten omistajat hakevat varoja yhteisöltä, kun lahjoitusjakso alkaa, ja lahjoitusten määrä ja lahjoitettu summa vaikuttavat siihen, kuinka paljon matching poolista jaetaan.

Muut avustukset

Ethereum Foundation on käynnistänyt kuluvan vuoden aikana myös muita apurahoja. Jo toukokuussa se oli käynnistänyt Ethereum Foundation Fellowship Program -ohjelman. Ohjelma tuki Ethereumin rakentajia kehittyvissä talouksissa. Ethereum Foundation käynnisti myös Ecosystem Support Program -ohjelman, jolla tuettiin taloudellisesti Ethereumille teknologiaa kehittäviä kehittäjiä.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2021/11/ethereum-foundation-announces-1-m-in-grants-for-blockchain-advocacy-and-education