Etelä-Korean presidenttiehdokas luo NFT:itä kampanjarahoitusta varten

Etelä-Korean presidenttiehdokas luo NFT:itä kampanjarahoitusta varten

Korean hallitseva poliittinen puolue, Korean demokraattinen puolue (DPK), on paljastanut, että se aikoo laskea liikkeeseen NFT:itä varainkeruuta varten tulevien presidentinvaalien aikana. Niissä on presidenttiehdokas Lee Jae Myungin kuva, joka toimii myös joukkovelkakirjana, jonka avulla henkilöt voivat vaihtaa niitä muiden kanssa.

NFT:t presidentinvaalikampanjassa

DPK tekee aloitteen myöhemmin tässä kuussa, ja kun puolue laskee NFT:t liikkeeseen, siitä tulee ensimmäinen poliittinen puolue maailmassa, joka käyttää digitaalisia varoja ja keräilyesineitä poliittisessa tarkoituksessa. Hallituspuolueen lainsäätäjä vahvisti kehityksen ja totesi,

”Myös presidenttiehdokkaamme valmistautuu varainkeruuseen NFT:iden avulla.”

DPK korosti myös, että NFT:iden käyttäminen varojen keräämiseen poliittiseen kampanjaan ei riko poliittisia varoja koskevaa lakia tai virkamiesvaalilakia. Puolueen puolesta puhunut edustaja Lee Kwang Jae paljasti, että puolueen virkamiehet ovat käyneet keskusteluja keskenään ja valtion laitosten kanssa jo kahdeksan kuukauden ajan.

Viimeisten kahdeksan kuukauden aikana olemme keskustelleet tästä asiasta äänestyslautakunnan ja muiden hallituksen instituutioiden kanssa. Lahjoituksia hallinnoidaan julkisia virkamiesvaaleja koskevan lain ja poliittisten varojen hallinnointia koskevien ohjeiden mukaisesti.

Lee Kwang Jae

Poliittinen näytelmä?

Vaalit pidetään 9. maaliskuuta 2022, ja DPK:n ehdokkaana on Lee Jae Myung. Puolueen tukea NFT-rahastoille voidaan pitää pelinä, jolla se pyrkii saamaan puolelleen osan nuoremmista äänestäjistä, erityisesti 20- ja 30-vuotiaista. Tämä ikäryhmä on aktiivisin krypto- ja NFT-alalla. Presidenttiehdokas tukee edelleen erittäin vahvasti NFT:iden käyttöä pelialalla ja toteaa, että Koreasta pitäisi tulla maailman johtava maa NFT:iden ja virtuaalivarojen integroimisessa peleihin.

Aiemmin Korean demokraattisen puolueen toinen jäsen, edustaja Lee Kwang Jae, oli ilmoittanut, että hän ottaisi vastaan kampanjalahjoituksia kryptovaluuttoina, ja ensimmäiset lahjoitukset hyväksytään Bitcoinissa ja Ethereumissa.

Korean pehmenevä kanta

Vuodesta 2021 lähtien Etelä-Korean hallitus on pyrkinyt asettamaan tiukkaa sääntelyä paikalliselle krypto- ja digitaalisten varojen ekosysteemille. Yhdessä säädöksessä ehdotettiin 20 prosentin veroa niille henkilöille, jotka saivat yli 42 000 dollarin voiton kryptovaluuttakaupasta. Hallitseva demokraattinen puolue on nyt kuitenkin ehdottanut lykkäystä säännösten täytäntöönpanoon vedoten siihen, että veropolitiikan toteuttamiseksi ei ole hyvin harkittua suunnitelmaa.

Etelä-Korea oli jo aiemmin kiristänyt silmukkaa kryptopörssien ympärillä, ja markkinavahdit totesivat, että syyskuun 2021 pakkokeino saattoi aiheuttaa yhteensä noin 2,6 miljardin dollarin tappiot.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/01/south-korean-presidential-candidate-to-issue-nfts-for-campaign-funding