ESL Gaming yhteistyöhön Coinbasen kanssa

ESL Gaming yhteistyöhön Coinbasen kanssa

Esports-turnausten järjestäjä ESL Gaming on ilmoittanut kumppanuudestaan Coinbasen kanssa ja esittelee jälkimmäisen virallisena kryptovaihtokumppanina tärkeimmissä ESL-tapahtumissa loppuvuosina 2021 ja 2022.

Yhteistyö tuo uusia integraatioita

Molemmat yritykset tekevät yhteistyötä luodakseen ja ottaakseen käyttöön ainutlaatuisia integraatioita sosiaaliseen mediaan, digitaaliseen mediaan ja muihin alustoihin. Lisäksi Coinbase tukee ESL:n Pro Tour -piirejä peleissä, kuten Counter-strike: Global Offensive, StarCraft II ja Warcraft III. Coinbasen brändijohtaja Eryn Alexander sanoi,

”Sen alkuaikoina harva osasi ennakoida esportsin potentiaalia kehittyä sellaiseksi elinvoimaiseksi ja vahvaksi asiaksi kuin se nyt on. Uskomme, että kryptotalous on samankaltaisella kehityskaarella, ja olemme innoissamme siitä, että löydämme ESL:n kaltaisia kumppaneita, jotka jakavat ennakointikykymme ja optimismimme.”

Coinbasen brändijohtaja Eryn Alexander

Coinbase jatkaa Esportin laajentumista

Esports-insinöörin mukaan Coinbase jatkaa siipiensä levittämistä eri toimialoilla, joista viimeisimpänä esports. Siksi yhteistyö ESL:n kanssa toimii porttina, joka avaa kryptoalustalle muitakin ovia. Tämä ei kuitenkaan ole Coinbasen ensimmäinen ponnahdus videopeliturnausten maailmaan. Huhtikuussa alusta teki yhteistyötä CS:GO-turnauspiirin BLAST Premierin ja pohjoisamerikkalaisen esports-organisaation Evil Geniusesin kanssa.

ESL Pro Tourin valmisteluissa on edistytty huomattavasti

ESL Gamingin globaalien brändikumppanuuksien johtaja Eli McCarrel kommentoi sopimusta Coinbasen kanssa seuraavasti,

”Tämä on kahden samanhenkisen, teknologian ja innovaation eturintamassa olevan yrityksen välinen kumppanuus. Odotamme innolla, että saamme Coinbasen osaksi ESL:n perhettä ja voimme integroida sen tuleviin ESL:n aloitteisiin. Tämä on alaa mullistava kumppanuus, emmekä voisi olla enempää innoissamme tulevasta.”

ESL Gamingin globaalien brändikumppanuuksien johtaja Eli McCarrel

Yhteistyö on jälleen yksi vaikuttava lisä ESL:n yhteistyökumppaneiden joukkoon, jossa on jo nyt merkittäviä tuotemerkkejä. Viime kuussa turnausjärjestäjä solmi strategisen kumppanuuden Monster Energyn kanssa, joka laajensi energiajuoman osallistumista 18 maailmanlaajuiseen turnaukseen ja CS:GO HUBiin. Monster Energy on ollut Dreamhackin aktiivinen kumppani vuodesta 2014 lähtien. Nyt kun Dreamhack on fuusioitunut ESL:n kanssa, Monster Energy laajentaa tukeaan ESL Pro Tour CS:GO -tapahtumiin.

Toukokuussa 2021 he ilmoittivat toisesta kumppanuudesta, tällä kertaa Shopifyn kanssa, jossa johtava maailmanlaajuinen kauppayhtiö on ESL Pro Tourin tärkeä sponsori. Lisäksi viime viikolla yhtiö ilmoitti tehneensä yhteistyötä mobiiliohjainten kehittäjän RiotPWR:n kanssa ja lanseeraavansa ensimmäisen ESL-ohjaimen matkapuhelimille.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/esl-gaming-and-coinbase