Entinen Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump astuu NFT-areenalle

Entinen Yhdysvaltain ensimmäinen nainen Melania Trump astuu NFT-areenalle

Yhdysvaltain entinen ensimmäinen nainen Melania Trump on ilmoittanut käynnistävänsä NFT-alustan ensimmäisenä yrityksenään Valkoisesta talosta poistumisensa jälkeen.

Melania Trumpin uusi NFT-aloite

Melania Trumpin toimiston julkaiseman lausunnon mukaan entinen ensimmäinen nainen aikoo käynnistää NFT-alustan, jonka käyttövoimana on Parler, sosiaalinen media joka on saavuttanut suosiota äärioikeistolaisten konservatiivien ja ääriainesten keskuudessa. MelaniaTrump.com-sivustolla julkaistaan myös säännöllisesti eksklusiivisia NFT:tä, ja osa kerätyistä varoista lahjoitetaan sijaishuolto-ohjelmasta vapautuvien lasten auttamiseksi. Tuotoilla tarjotaan lapsille resursseja tietotekniikan ja teknologian aloilta, jotta he voivat saavuttaa taloudellisia vaikutusmahdollisuuksia.

”Melanian visio” NFT:n lanseeraus

Ensimmäisen NFT:n nimi on ”Melania’s Vision”, ja siinä on taiteilija Marc-Antoine Coulonin maalaama akvarellitaide rouva Trumpin silmistä. Se tulee nähtäville 16. joulukuuta ja on ostettavissa 31. joulukuuta asti.

Puhuessaan uudesta aloitteesta rouva Trump sanoi:

Olen ylpeä voidessani ilmoittaa uudesta NFT-yrityksestäni, joka ilmentää intohimoani taiteisiin ja tukee jatkuvaa sitoutumistani lapsiin Be Best -aloitteeni kautta. Tämän uuden teknologiapohjaisen alustan avulla tarjoamme lapsille tietoteknisiä taitoja, kuten ohjelmointia ja ohjelmistokehitystä, jotta he voivat menestyä sen jälkeen kun he jättävät sijaisperheet ja -yhteisöt taakseen.

Joidenkin raporttien mukaan NFT on listattu 1 SOL:n (noin 180 dollaria) arvoiseksi, ja se sisältää myös äänitallenteen rouva Trumpin ”toivon viestistä”.

Solana ja MoonPay eivät ole innoissaan

Ilmoituksessa mainittiin myös, että NFT-tietueet säilytettäisiin Solana-lohkoketjussa, ja maksupalveluiden tarjoamiseen käytettäisiin kryptostartup-yhtiö MoonPayta. Molemmat yritykset ovat kuitenkin ilmoittaneet että heidän ja rouva Trumpin toimiston välillä ei ollut mitään kumppanuutta. Itse asiassa Solanan edustajan mukaan:

Halusin kertoa teille, jotta vältyttäisiin kaikilta epäselvyyksiltä, että hänen valintansa käyttää Solana-lohkoketjua oli täysin orgaaninen eikä tämä hanke ole osa mitään Solanan johtamaa aloitetta

Lisäksi toinen edustaja, tällä kertaa MoonPaylta, on myös huomauttanut, että MoonPayn kautta ei ole mahdollista suorittaa luottokorttimaksuja Melania Trumpin NFT-malliston ostamiseksi. Yhtiö on myös twiitannut, ettei se ole osallistunut aloitteeseen.

Molempien yhtiöiden julkaisemat lausunnot ovat mielenkiintoisia, sillä on melko ilmeistä, että ne pyrkivät ottamaan etäisyyttä entiseen ensimmäiseen ensimmäiseen naiseen. Innostuksen puutteen taustalla voisi olla Melanian aviomiehen, kiistellyn entisen presidentin Donald Trumpin, tarkoitusperät, joka oli tehnyt varsin halventavia huomautuksia kryptovaluuttoja vastaan.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2021/12/former-first-lady-melania-trump-enters-nft-arena