Entinen Bitmainin toimitusjohtaja kertoo että sääntely on terveellistä kryptovaluutoille

Entinen Bitmainin toimitusjohtaja kertoo että sääntely on terveellistä kryptovaluutoille

Bitmain Technologies Ltd. on yksityisomistuksessa oleva yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Pekingissä, Kiinassa ja joka suunnittelee sovelluskohtaisia ​​integroituja piirejä Bitcoinin louhintaan.

Kryptomiljardööri Wu Jihan sanoo, että kryptovaluuttaan kohdistuvan sääntelyn valvonnan viimeaikainen lisääntyminen on erittäin terveellistä alalle, ja että se voi karsia huonoja toimijoita ja parantaa alan mainetta.

Wu Jihan sanoi CNBC:lle Asia Tech x Singapore -konferenssin kulissien takana, että viimeaikaiset sääntelyn lausunnot kryptoista ovat itse asiassa hyvä asia alan kannalta.

”Uskon, että tällainen kurinpalautus voi pitkällä aikavälillä olla hyvä asia alalle”, Jihan sanoo.

Wu, joka on Matrixportin, digitaalisen omaisuuden rahoituspalvelualustan, toinen perustaja ja puheenjohtaja, sanoi, että sääntelytoimet olivat välttämättömiä ja että ne ”karsivat huonoja toimijoita” ja antaisivat näin alalle paremman nimen.

Miljardööri, jolla arvioidaan olevan noin 1,8 miljardin dollarin omaisuus, puhui kryptoteollisuuden suuresta kasvusta sanomalla, että:

”Se on kasvamassa melkein kuin triljoonan dollarin markkinakapasiteetin teollisuudeksi, ja yli 10 prosenttia Yhdysvaltojen kansalaisista on jo jossain määrin tekemisissä kryptovaluutan kanssa.”

Alaan on kuitenkin kohdistunut viime aikoina paljon paineita. Yhdysvaltain keskuspankin pääjohtaja Jerome Powell kutsui kryptovaluuttoja ”keinottelun välineiksi”.

Myös Binance, kaupankäyntimäärältään suurin kryptovaluuttapörssi, on herättänyt negatiivista huolta, muun muassa Ison-Britannian finanssivalvontaviranomaisen FCA:n taholta, joka totesi, että Binance Markets Ltd:llä ”ei ole lupaa harjoittaa minkäänlaista sääntelytoimintaa Isossa-Britanniassa”.

Samaan aikaan Kiinan hallituksen kryptovaluuttoja koskevat toimet ovat voimistuneet. Jotkut Bitcoinin louhintatoiminnot kiellettiin, kun taas toisille annettiin vuoden loppuun asti aikaa lopettaa toiminta.

Lisäksi hallitus on vedonnut kiinalaiseen maksujätti Alipayhin, jotta se pidättäytyisi tarjoamasta palveluja kryptovaluuttatoimintaan.

Sen sijaan Wu piti Singaporen hallitusta varsin avoimena uusille finanssiteknologiaan liittyville innovaatioille. Hänen yrityksensä pääkonttori on nyt siellä. Hän sanoi maasta:

”Mielestäni se on erittäin hyvä paikka rakentaa maailmanlaajuinen brändi, rahoituspalvelubrändi.”
”Singaporen hallitus on järkevä, erittäin tehokas ja helposti lähestyttävä”, Wu lisäsi. ”Singaporella on monia hyviä syitä olla kryptoinnovaatioiden keskus.”

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/Ex-Bitmain-CEO-regulation-healthy-for-crypto