eBay mukaan NFT-hypeen

eBay mukaan NFT-hypeen

Sähköisen kaupankäynnin jättiläinen julkaisee ensimmäisen NFT-kokoelmansa Polygonilla, jossa on mukana kanadalainen jääkiekkolegenda Wayne Gretsky.

OneOf valitsee Polygonin lohkoketjun

eBay ilmoitti kokoelmasta maanantaina lehdistötiedotteella. Strateginen kumppanuus OneOf NFT -markkinapaikan kanssa vaikutti osaltaan tämän ”Genesis” -nimellä kulkevan kokoelman luomiseen. Se tulee koostumaan 3D-animoiduista digitaalisista versioista entisen ammattilaisjääkiekkoilijan Wayne Gretzkyn vanhoista Sports Illustratedin kansista.

OneOf-markkinapaikka on valinnut Polygon-lohkoketjun tätä kokoelmaa varten tavanomaisen Tezosin sijaan. Tämä siirto on herättänyt jonkin verran kritiikkiä, johon OneOf-tiimin COO, Joshua James, vastasi sanomalla,

”OneOf uskoo, että tulevaisuus on moniketjuinen, ja teimme päätöksen käyttää Polygonia alkuperäisessä Sports Illustrated -mallistossa. Jatkuvuuden varmistamiseksi koko SI-mallistossa käytämme Polygonia kaikissa heidän NFT-kokoelmissa. Olemme edelleen suuria Tezosin kannattajia, kuten voitte nähdä kaikista muista viimeaikaisista julkaisuista.”

Ensimmäinen NFT eBayssä

Genesis-kokoelman ensimmäinen erä on julkaistu eBay-alustalla. Se sisältää 13 rajoitetun painoksen NFT-pakkausta neliportaisessa järjestelmässä, jossa on eriasteisia ainutlaatuisuuksia. Hinnat alkavat 10 dollarista alhaisimmalle vihreälle tasolle ja nousevat kulta-, platina- ja timanttitasoilla. Kallein NFT on hinnoiteltu 1500 dollariin. NFT:t koostuvat Gretzkyn digitaalisista renderöinneistä eri asennoissa, ja joissakin kappaleissa on jopa hänen digitoitu allekirjoituksensa.

NFT julkaisua kommentoi eBayn keräilyesineistä, elektroniikasta ja kodista vastaava varapuheenjohtaja Dawn Block,

”NFT:t ja lohkoketjuteknologia mullistavat keräilyesineiden tilaa, ja niitä pidetään yhä useammin harrastajien sijoitusmahdollisuutena. Yhteistyökumppanuutemme OneOf:n kanssa mahdollistaa sen, että eBay tuo halutut NFT:t entistä helpommin uuden keräilijäsukupolven ulottuville kaikkialla maailmassa”. Tämä perustuu sitoumukseemme tarjota eBayn ostajien ja myyjien yhteisölle intohimoisia ja arvokkaita kohteita.”

NFT kauppaa käydään vain Yhdysvaltain dollareilla

eBay on aiemmin osoittanut kiinnostusta lohkoketju- ja kryptoalaa kohtaan, kun eBayn toimitusjohtaja vihjasi mahdollisesta digitaalisen lompakon lanseerauksesta. Genesis-mallisto on eBayn ensimmäinen NFT julkaisu. Mitään näistä ei kuitenkaan voi ostaa kryptovaluutalla, kuten useimmat muut NFT:t. Tämän lisäksi näiden NFT:iden myyntiä ei myöskään tehdä lohkoketjussa. Sen sijaan kiinnostuneet ostajat voivat ostaa näitä rahakkeita eBayn Web2-alustalta vain Yhdysvaltain dollareilla. Kun osto on tehty, ostaja voi ladata NFT:n lunastuslinkistä, joka lähetetään chatin ja sähköpostin välityksellä.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/05/ebay-makes-nft-debut-on-polygon