Dubain World Trade Centre lähtee kehittämään kryptokeskusta

Dubain World Trade Centre lähtee kehittämään kryptokeskusta

Yhdistyneet arabiemiirikunnat on luomassa uutta talousaluetta, joka on tehty erityisesti kryptoa varten. Dubain hallituksen mediatoimiston tänään antamassa ilmoituksessa kerrotaan yksityiskohtia uudesta suunnitelmasta, joka koskee maailmanlaajuisen kaupungin ”kryptokeskusta”, jonka kotipaikka on Dubai World Trade Centre (DWTC).

Ilmoituksen mukaan DWTC tulee toimimaan kattavana virtuaalivarojen ja krypton kattavana vyöhykkeenä ja sääntelijänä sekä digitaalisten varojen, rahoitustuotteiden ja lukuisten tilojen tarjoajana lohkoketjuoperaattoreille ja kryptopörsseille.

Nämä uutta kryptokeskusta koskevat suunnitelmat ovat strategisesti linjassa Dubain lohkoketju-strategian kanssa, joka on Dubain kruununprinssin, S.H. sheikki Mohammed bin Rashid Al Maktoumin vuonna 2016 käynnistämä aloite. Ilmoituksen mukaan Dubain World Trade Centre aikoo luoda ”kattavan ekosysteemin”, joka kiihdyttää tämän edistyksellisen talouden alan kasvua globaalikaupungissa.

”Dubai World Trade Centre tekee yhteistyötä Dubain yksityisen sektorin ja asiaankuuluvien tahojen kanssa luodakseen alalle houkuttelevan ympäristön ja pannakseen täytäntöön tiukat sijoittajansuojaa, rahanpesun torjuntaa, terrorismin rahoituksen torjuntaa ja rajat ylittävien kauppavirtojen jäljittämistä koskevat standardit”,

Dubain hallituksen mediatoimisto

Dubain mediatoimiston mukaan siirto on kriittinen kulmakivi kaupungin näkymissä digitaaliselle muutokselle ja lohkoketjuteknologioiden käyttöönotolle, joita toteutetaan muun muassa NFT:ssä ja kryptovaluutoissa. Lohkoketju- ja kryptokeskittymä, joka on tarkoitus perustaa lainsäädäntökehyksellä, antaa globaalille kaupungille hyvät mahdollisuudet avata uusia krypto- ja lohkoketjuyrityksiä, joilla olisi myöhemmin keskeinen rooli ”rajat ylittävien toimintojen ja ekosysteemin innovaatioiden helpottamisessa ja laajentamisessa”.

Vuonna 2019 Abu Dhabi Global Marketin (ADGM) rahoituspalvelujen sääntelyviranomainen (FSRA) julkaisi oppaan kryptovarojen sääntelystä. Aiemmin tämän vuoden tammikuussa Dubain finanssivalvontaviranomainen Dubai Financial Services Authority, joka toimii Dubain kansainvälisen rahoituskeskuksen (erityistalousvyöhyke eli SEZ) finanssivalvontaviranomaisena, ilmoitti suunnitelmista luoda kryptosääntelykehys, jonka avulla se voisi valvoa digitaalisten omaisuuserien liikkeeseenlaskijoita ja niihin liittyviä kaupankäyntialustoja.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2021/12/dubai-world-trade-centre-sets-out-to-develop-future-crypto-hub