Donald Trump esittelee uuden ”Mugshot Edition” NFT-kokoelman

Donald Trump esittelee uuden ”Mugshot Edition” NFT-kokoelman

Yhdysvaltain entinen presidentti Donald Trump on julkistanut uuden NFT-malliston nimeltä ”Mugshot Edition”, joka on myös osoitus hänen jatkuvista oikeusongelmistaan.

Viimeisin kokoelma on vaikuttanut dramaattisesti Trumpin aiemmin liikkeeseen laskemien NFT hintoihin, jotka ovat nousseet huomattavasti viimeaikaisista alhaisimmista tasoista.

Mugshot Edition

Henkilöt, jotka ostavat vähintään 47 Trump-korttia, pääsevät illalliselle Yhdysvaltain entisen presidentin kanssa hänen Mar-a-Lago -residenssissään ja saavat myös osan puvusta, joka Trumpilla oli pidätyskuvassaan, kun hänet viimeksi pidätettiin elokuussa. 47 kortin ostaminen on merkittävää, sillä jos Trump valitaan ensi vuonna, hänestä tulisi Yhdysvaltain 47. presidentti.

Tiistaina julkaistussa uudessa kokoelmassa on 100 000 korttia, joiden hinta on 99 dollaria kappaleelta. Se koostuu myös 2024 rajoitetun painoksen fyysisistä korteista, joissa on erilaisia harvinaisuuksia. Myös nämä postitetaan henkilöille, jotka ostavat vähintään 47 korttia yhdellä ostokerralla.

Ensimmäiset 200 henkilöä, jotka ostavat 100 korttia kryptolla, saavat myös toisen bonustarjouksen: NFT:n, kaksi lippua cocktail-tilaisuuteen entisen presidentin kanssa, toisen fyysisen kortin, jossa on sekä puvun että solmion osia, sekä kaksi ”Commemorative Dinner” -korttia.

”Tässä painoksessa jotkut kortit ovat jopa uniikkeja (ainoat maailmassa), kun taas jotkut muut voivat olla jopa presidentti Donald J. Trumpin käsin allekirjoittamia.” Näin on myös presidentti Donald J. Trump. Nämä harvinaiset kortit jaetaan satunnaisesti.”

Kokoelma on viittaus siihen, että Trump pidätettiin ja valokuvattiin Fultonin piirikunnan vankilassa Atlantassa samaan aikaan, kun hän sai syytteen rikossyytteistä, jotka liittyivät yritykseen kumota vuoden 2020 vaalitappionsa Georgiassa. Trump on tunnustanut syyttömyytensä kaikkiin syytteisiin, joihin kuuluu muun muassa yllytys virkamiehen suorittamaan valan rikkomiseen, kiskontaan ja lukuisiin muihin syytteisiin. Trumpia vastaan nostettiin syyte yhdessä 18 muun syytetyn kanssa, joista neljä on tehnyt tunnustussopimuksen.

Edellinen NFT-kokoelma

Entinen presidentti julkisti rajoitetun NFT-mallistonsa ensimmäisen malliston 99 dollarin kappalehintaan kiusattuaan suurta julkistusta Truth Social -palvelussa viestillä, jossa hän vihjasi, että Amerikka tarvitsee uuden supersankarin.

”HANKI KORTTISI NYT! Vain 99 dollaria kappale! Tekisi hienon joululahjan. Älä odota. Ne katoavat, uskon, hyvin nopeasti!”

Truth Social -palvelussa viesti

Kokoelma myytiin loppuun päivässä, ja se tuotti Trumpille noin 4,6 miljoonaa dollaria alle viidessä tunnissa. Mugshot Edition NFT -kokoelmaa koskeva ilmoitus vaikutti myös huomattavasti Trumpin aiempien NFT-kirjojen hintaan. NFT:t kävivät kauppaa vain 0,1 ETH:lla, mikä on puolet siitä hinnasta, jolla ne kävivät kauppaa ennen ilmoitusta. Ilmoituksen jälkeen hinnat kuitenkin nousivat merkittävästi ja nousivat NFT-markkinapaikka OpenSean tietojen mukaan 0,18 ETH:iin.


Huolimatta siitä, että Trump suhtautui kriittisesti kryptoihin ja NFT:iin ollessaan presidenttinä, hän tunkeutui NFT-markkinoille lanseeraamalla Trumpin digitaaliset keräilykortit, joissa oli hänen kuviaan. Trump julkaisi huhtikuussa toisen kokoelman, joka myös myytiin nopeasti loppuun. Virallisten asiakirjojen mukaan Trumpilla oli kryptolompakossaan noin 2,8 miljoonaa dollaria, jotka oli ansaittu pääasiassa NFT-myynnillä.

Trumpin NFT-kokoelmat ovat herättäneet ristiriitaisia ​​reaktioita. Jotkut pitävät niitä kekseliäänä tavalla hyötyä Trumpin brändistä, kun taas toiset pitävät niitä mauttomina ja jopa loukkaavina.

On selvää, että Trumpilla on laaja kannatus NFT-maailmassa. Hänen viimeisin kokoelmansa myi loppuun nopeasti, ja se vaikutti merkittävästi hänen aiempien NFTn hintaan. Trumpin on kuitenkin vielä nähtävä, pystyykö hän säilyttämään tämän suosion, jos hänet valittaisiin uudelleen presidentiksi vuonna 2024.

 • Lisätietoja Trumpin oikeusongelmista:
  • Trumpia vastaan nostetut syytteet liittyvät vuoden 2020 vaalitappion jälkeen Georgiassa tehtyyn vaalivilppiin.Trump on tunnustanut syyttömyytensä kaikkiin syytteisiin.Trumpin oikeudenkäynti on määrä alkaa ensi vuonna.
  • Lisätietoja Trumpin NFT-kokoelmista:
  • Trumpin ensimmäinen NFT-kokoelma julkaistiin huhtikuussa 2023.Kokoelma koostui 10 000 kortista, joiden hinta oli 99 dollaria kappaleelta.Kokoelma myytiin loppuun päivässä.
  • Lisätietoja Trumpin kryptovarallisuudesta:
  • Trumpin kryptolompakossa oli noin 2,8 miljoonaa dollaria huhtikuussa 2023.
  • Trumpin kryptovarallisuus on kasvanut merkittävästi viimeisen vuoden aikana.

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2023/12/donald-trump-unveils-new-mugshot-edition-nft-collection