Disney ja VeVe lanseeraavat yhteistyössä uuden NFT-malliston Disney+-päivänä

Disney ja VeVe lanseeraavat yhteistyössä uuden NFT-malliston Disney+-päivänä

Disney tekee yhteistyötä VeVe Marketplacen kanssa luodakseen uuden NFT-malliston, joka on nimeltään ”Golden Moments” -keräilyesine, valmistautuakseen 12. marraskuuta järjestettävään ensimmäiseen vuosittaiseen Disney+-päivään.

Disney julkistaa NFT-kokoelman

Golden Moments -digitaaliset keräilyesineet sisältävät fanien suosikkihahmoja ja tarinoita muun muassa Disneyltä, Pixarilta, Marvelilta ja Star Warsilta, ja ne ovat ostettavissa VeVe NFT -markkinapaikalta, joka on sovelluspohjainen markkinapaikka ensiluokkaisille lisensoiduille digitaalisille keräilyesineille. Lisäksi VeVe on aiemmin tehnyt yhteistyötä Disney-yhtiö Marvelin kanssa ja julkaissut yksinoikeudella digitaalisen sarjakuvakokoelman.

Golden Moments NFT:t lanseerataan ensimmäisen vuosittaisen Disney+-päivän kunniaksi. Fanit ja vannoutuneet keräilijät voivat ostaa ja olla vuorovaikutuksessa näiden NFT:iden kanssa, jotka ovat muodoltaan kultaisia patsaita, jotka ovat saaneet inspiraationsa viihdemaailman suosituimpien franchising-sarjojen ikonisista hetkistä. Kokoelma tulee ostettavaksi VeVe-alustalle Disney+-päivää seuraavina päivinä. Marraskuun 12. päivänä kokoelman rinnalle tulee ainutlaatuinen Ultra Rare -digitaalinen keräilyesine, jota ei vielä julkisteta. Golden Moments NFT:n ostajat saavat myös ilmaisen kolmen kuukauden Disney+-tilauksen, kun taas ne, jotka ostavat Ultra Rare -keräilyesineen Disney+-päivänä, saavat 12 kuukauden tilauksen.

Disney seuraa Marvelia ja DC:tä NFT-kisassa

Tulevan Golden Moments NFT -kokoelman julkistamisen myötä Disney liittyy Marvelin ja DC Comicsin joukkoon, jotka hyödyntävät NFT-teknologiaa tarjotakseen faneille ja yhteisönsä jäsenille enemmän mahdollisuuksia sitoutua ja olla vuorovaikutuksessa suosikkisarjojensa kanssa.

Aikaisemmin tämän vuoden kesäkuussa Marvel oli tullut NFT-markkinoille yhteistyössä VeVen kanssa. Viihdejätti hyödynsi fanien rakkautta keräilyesineitä kohtaan ja julkaisi kokoelman staattisia ja animoituja digitaalisia 3D-patsaita ja digitaalisia sarjakuvia laajasta Marvel Comics -valikoimasta.

Pian sen jälkeen myös DC Comics seurasi esimerkkiä ja ilmoitti uuden digitaalisten keräilyesineiden sarjansa lanseerauksesta DC FanDome 2021 -tapahtumassa 5. lokakuuta. Palm NFT Studiosin kanssa yhteistyössä lanseerattu kokoelma oli harvinaisten sarjakuvien digitaalisten kansien muodossa, joissa esiintyivät suositut hahmot, kuten Batman, Teräsmies, Green Lantern, Ihmenainen ja Harley Quinn.

Suurten lelu- ja keräilyesineyhtiöiden, kuten Hasbron, Mattelin ja Funkon, liityttyä NFT-brigadiin Disney on ollut viimeisin viihdekonserni, joka on lisensoinut ja hyödyntänyt henkistä omaisuuttaan NFT:n kautta.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/10/Disney-And-VeVe-Collaborate-To-Launch-New-NFT-Collection-For-Disney-Day