Disney etsii lakimiestä uusille teknologioille ja kehittyville teknologioille

Disney etsii lakimiestä uusille teknologioille ja kehittyville teknologioille

Walt Disney Company on ilmoittanut etsivänsä aktiivisesti ”kokenutta yritysjuristia” työskentelemään niin sanottujen ”uusien teknologioiden”, kuten NFT:iden (non-fungible tokens) ja Metaversumin parissa.

Disneyn urasivustolla 23. syyskuuta julkaistun työpaikkailmoituksen mukaan yhtiö haluaa nimittää ”Principal Counsel – Corporate Transactions, Emerging Technologies & NFTs” -asiamiehen työskentelemään liiketoimien parissa, jotka liittyvät NFT:iin, Metaversumiin, lohkoketjuihin ja hajautettuun rahoitukseen (DeFi), mikä viittaa siihen, että yhtiö saattaa pian astua Metaversumiin. Viihdekonglomeraatti etsii ensisijaisesti henkilöä, joka voi tarjota ”koko tuotesyklin kattavaa oikeudellista neuvontaa ja tukea globaaleille NFT-tuotteille” ja varmistaa, että ne noudattavat Yhdysvaltojen nykyisten lakien ja asetusten lisäksi myös kansainvälisiä standardeja.

Nimitettävän henkilön muihin tehtäviin kuuluu ”due diligence NFT-, lohkoketju-, kolmannen osapuolen markkinapaikka- ja pilvipalveluntarjoaja-hankkeille”, mutta myös säännöllinen oikeudellinen neuvonta kryptoasioissa ja digitaalivaluutoissa sekä yhtiön pyrkimysten ohjaaminen suhteessa kehittyviin teknologioihin.

Disney valmistautuu matkalle metaversumiin

Marraskuussa 2021 yhtiön neljännen vuosineljänneksen tuloksen yhteydessä toimitusjohtaja Bob Chapek sanoi, että yhtiö valmistautuu sekoittamaan fyysisiä ja digitaalisia varoja Metaversumissa. Vain viikkoja myöhemmin yhtiö jättää patentin ”virtuaalimaailman simulaattorille”, mikä viittaa mahdollisuuteen perustaa teemapuisto Metaversumiin. Patenttihakemustensa mukaan yhtiön mahdollinen toiminta Metaversumissa voisi tarkoittaa sitä, että sen teemapuistojen kävijät käyttäisivät matkapuhelimia luodakseen ja projisoidakseen yksilöllisiä 3D-efektejä läheisiin tiloihin, kuten seiniin ja muihin esineisiin. Patenttihakemuksen tekohetkellä kerrottiin, että ”virtuaalimaailman simulaattorin” patentin käytöstä ei ole ”nykyisiä suunnitelmia”.”” Viimeisin työpaikkailmoitus saattaa kuitenkin viitata siihen, että tämä saattaa olla muuttumassa.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/09/disney-looks-for-lawyer-for-nfts-and-emerging-technologies