Digital Currency Group ostaa 338 miljoonalla dollarilla Grayscale Bitcoin Trustia

Digital Currency Group ostaa 338 miljoonalla dollarilla Grayscale Bitcoin Trustia

Digital Currency Group Inc. (DCG), New Yorkissa sijaitseva kryptosijoitusyhtiö, on ostanut 338 miljoonalla dollarilla Grayscale Bitcoin Trustin (OTCQX: GBTC) osakkeita. Osto tapahtuu myös yhdessä uuden valtuutuksen kanssa, joka annettiin yritykselle ostaa GBTC:n osakkeita enintään 1 miljardin dollarin arvosta.

Yrityksen antaman ilmoituksen mukaan se aikoo käyttää käytettävissä olevaa käteisvarojaan tämän ostosarjan rahoittamiseen, ja kaikki kaupat tehdään avoimilla markkinoilla johdon harkinnan mukaan. Ostot on tarkoitus tehdä vuoden 1934 arvopaperipörssilain (Securities Exchange Act of 1934) säännön 10B-18 mukaisesti. Siirto seuraa Grayscale Bitcoin Trustin viimeaikaista kurssilaskua, jossa -20,5 %:n lasku diskontasi rahaston osakkeiden hintoja, jolloin taustalla oleva Bitcoin, jota edustaa osaketta kohden, sai odotettua alhaisemmat arvot.

Toimitusjohtajansa Barry Silbertin vuonna 2015 perustama DCG on Grayscale Investments, LLC:n emoyhtiö; Genesis, maailmanlaajuinen digitaalisen omaisuuden prime-välitysyritys, Bitcoin-louhinta- ja panostusyritys Foundry, kryptoalusta Luno ja lohkoketjujen data-analyysiyritys TradeBlock.

Aiemmin DCG on ostanut noin 193,5 miljoonan dollarin arvosta GBTC:n osakkeita toukokuussa 2021, jolloin sen ostorajaksi asetettiin 250 miljoonaa dollaria. Sen tytäryhtiö Grayscale on myös paljastanut suunnitelmia Bitcoin ETF:stä (pörssinoteeratusta rahastosta) sekä kehityskohteita, joilla se aikoo lisätä sijoittajiensa altistumista muun muassa Zcashille (ZEC), Stellar Lumensille (XM) ja Horizenille (ZEN), jotka ovat sen kehityssuunnitelmassa.

Todennäköisyys, että Grayscalen Bitcoin ETF hyväksytään Securities and Exchange Commissionissa, on suuri, kun otetaan huomioon, miten ProShares Bitcoin Strategy ETF on jo avannut kaupankäynnin juuri tällä viikolla. SEC:n puheenjohtaja Gary Gensler on kannustanut muita institutionaalisia sijoitusyhtiöitä hakemaan BTC:hen liittyviä ETF:iä, joiden taustalla on Bitcoin-futuurit, jotka eivät perustu alfa-kryptovaluutan spot-markkinahintaan.

Bitcoin on hiljattain ylittänyt viimeisimmän kaikkien aikojen huippunsa (ATH) 64 804,72 dollaria, jonka se saavutti joskus tämän vuoden huhtikuun puolivälissä. Tätä kirjoitettaessa alfa-kryptovaluutta käy kauppaa yli +3 % edellisestä ATH:sta 64 872,47 dollarissa. Hinnan nousu on johtunut kysynnästä ja ostohulluudesta, joka johtuu siitä, että SEC on hyväksynyt Bitcoin ETF:t, vaikkakin vaihtelevasti rajoitetuissa kohdissa. Vain ProShares Bitcoin Strategy ETF on hyväksytty, mutta lisää on tulossa, ja ne ovat jo odottamassa komission sääntelyn tarkistusprosessia.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/10/Digital-Currency-Group-Purchases-338-Million-In-Grayscale-Bitcoin-Trust-Shares