Crypto.com palkkaa entisen Visan johtajan

Crypto.com palkkaa entisen Visan johtajan

Maailmanlaajuinen kryptopörssi Crypto.com nimittää entisen Visa-johtajan Patrick Yoonin Etelä-Korean Crypto.comin toimitusjohtajaksi. Tämä on jatkoa entisen Spotify-johtajan Henrik Johanssonin palkkaamisesta johtamaan Crypto.comin kasvutoimintoja.

Yoonin kokemuksen entisenä Visa Korean ja Mongolian maajohtajana odotetaan auttavan Crypto.comia sen pyrkimyksissä pysyä ajan tasalla säännösten noudattamisessa. Entinen Visa-johtaja työskenteli Visalla kolme vuotta, jonka aikana hän työskenteli sääntelyelinten ja muiden rahoituslaitosten kanssa.

Yoonin lausunto nimityksestä on seuraava:

”Eteläkorealaiset sijoittajat ovat olleet innokkaita sijoittamaan digitaalisiin varoihin ja kryptovaluuttamarkkinoille. Odotan innolla yhteistyötä Crypto.comin lahjakkaan tiimin kanssa, jotta voimme edistää liiketoimintamme kasvua Koreassa vastaamalla asiakkaidemme tarpeisiin ja noudattamalla sääntelystandardeja ja -käytäntöjä.”

On huomattava, että Yoonin nimitys tulee samaan aikaan, kun Etelä-Korea lähestyy määräaikaa, johon mennessä kryptopörssien on rekisteröidyttävä sääntelyelimille.

Crypto.comin toinen perustaja ja toimitusjohtaja Kris Marszalek kommentoi nimitystä:

”Koko uransa aikana Patrick on osoittanut syvää ja laajaa kokemusta kestävän liiketoiminnan kasvun edistämisestä sääntelykehyksissä vakiintuneiden rahoitusbrändien kanssa.” ”Hänen vahva yritystaustansa sopii täydellisesti Crypto.comiin.”

Crypto.com on kasvanut merkittävästi viime vuoden aikana, ja sen käyttäjämäärä on kasvanut 5x 10 miljoonaan 12 kuukaudessa. Virallisen lausunnon mukaan Yoonin äskettäinen nimitys auttaa yritystä jatkamaan tätä kasvua Koreassa noudattamalla sääntelykäytäntöjä, jotka edellyttävät tiukkoja uusia sääntöjä kryptoyrityksille syyskuuhun mennessä.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/09/crypto-com-hires-former-visa-executive