Colorado hyväksyy kryptovaluutat veronmaksuun

Colorado hyväksyy kryptovaluutat veronmaksuun

Coloradosta on tullut ensimmäinen osavaltio Yhdysvalloissa, joka hyväksyy kryptovaluutat verojen maksamiseen. Kuvernööri Jared Polis ilmoitti uutisesta maanantaina, tiedote löytyy veroministeriön verkkosivuilla.

Coloradon asukkaat voivat nyt maksaa veronsa PayPalin kryptovaluuttatilin kautta, ja palvelumaksut ovat 1,00 dollaria sekä lisäksi 1,83 prosenttia maksun määrästä. Toistaiseksi maksut hyväksytään vain henkilökohtaisilta tileiltä, ja PayPal tukee Bitcoinia, Ethereumia, Litecoinia ja Bitcoin Cashia.

Kuvernööri Polis, Yhdysvaltain edustajainhuoneen jäsen, on ollut kryptovaluuttojen äänekäs kannattaja, ja hän sanoi aiemmin tänä vuonna, että hän odottaa osavaltion alkavan hyväksyä osavaltion verojen maksamista kryptovaluuttoina. Polis puhui Denverin Startup-viikon avajaisissa sanoen:

Se voi olla lohkoketju teknologian soveltamista uutena rahoitusmallina tai yksinkertaisesti kuluttajaystävällisyyttä ja sen varmistamista, että sallimme sellaisen innovaation, joka uudistaa perinteisiä liiketoimintakäytäntöjä ja hallinnon käytäntöjä ja tekee niistä tehokkaampia.

Kuvernööri Jared Polis

Myös muut Yhdysvaltojen osavaltiot ovat yrittäneet ottaa käyttöön kryptoveronmaksuja. Ohio teki sen ensimmäisenä, mutta keskeytti palvelun vuoden kuluttua oikeudellisten komplikaatioiden vuoksi. Myös New Hampshire yritti useaan otteeseen ottaa käyttöön kryptomaksuja, mutta tällaisia maksuja säätelevät lakiehdotukset eivät koskaan päässeet osavaltion lainsäätäjiä pidemmälle. Myös muut osavaltiot, kuten Georgia, Illinois ja Arizona, ovat harkinneet kryptomaksujen käyttöönottoa.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/09/colorado-now-accepts-cryptocurrencies-for-tax-payments