Coinbasen uusin yritysosto vahvistaa Coinbase Walletin asemaa

Coinbasen uusin yritysosto vahvistaa Coinbase Walletin asemaa

Kryptopörssi- ja lohkoketjupalveluyritys Coinbase on ostanut BRD Walletin, joka on ilmainen ja avoimen lähdekoodin kryptolompakkoalusta.

Yrityskaupan myötä BRD:n tiimi liittyy kehittämään Coinbase Walletia ja osallistuu itsesäilytysprotokollien ja Web3-integraation kehittämiseen. Tämä Coinbasen viimeisin hankinta seuraa sarjaa yritysostoja, jotka osoittautuisivat keskeisiksi, kun se syventyy edelleen lohkoketjupohjaisten teknologioiden uusiin toteutuksiin sekä parantaa säilytyspalvelujaan.

Coinbase on myös ostanut intialaisen koneoppimisen ja luonnollisen kielen käsittelyn mainosalustan Agaran, lohkoketjuinfrastruktuurin platform-as-a-service Bison Trailsin ja lohkoketjuanalytiikkayritys Skew’n. Coinbase on myös ostanut lompakoiden yhteentoimivuusprotokollia kehittävän Zabon.

”Haluamme kiittää uskollisia ja omistautuneita käyttäjiämme, jotka ovat auttaneet kasvattamaan yhteisömme yli 10 miljoonaan asiakkaaseen ympäri maailmaa. Pidämme itseämme onnekkaina, että olemme olleet mukana valtavirran kryptovaluuttojen käyttöönotossa, ja olemme nauttineet suuresti vuorovaikutuksesta käyttäjäyhteisömme ja omistautuneiden faniemme kanssa.”

BRD:n tiedotteessa

BRD lanseerattiin vuonna 2014 nimimerkillä ”Breadwallet” ja on sittemmin ollut kryptolompakkoteknologioiden edelläkävijä yli 10 miljoonalle käyttäjälleen vuosien varrella. BRD:n mukaan heidän oma lompakkonsa jatkaa toimintaansa normaalisti ja että heidän nykyisille käyttäjilleen tarjotaan mahdollisuus siirtyä kokonaan Coinbase Walletiin vuoteen 2022 mennessä.

Coinbasen mukaan sen BRD:n osto tuo ”syvää asiantuntemusta kryptolompakoiden itsesäilytyksestä”, ja lisäsi, että siirto vastaa myös sen nykyistä tavoitetta laajentaa sen tavoitettavuutta ja kannattavuutta ”itsesäilytys- ja Web3-investoinneissa”. Huomionarvoista on, että BRD:n tiimi tulee työskentelemään jo olemassa olevan tuotteen parissa, ja että tässä tuotteessa on jo toteutettu samanlaisia ominaisuuksia.

Aiemmin tässä kuussa Coinbase lanseerasi itsenäisen selainlaajennuksen Coinbase-lompakolle. Kirjoitushetkellä BRD:n $BRD-token Bread utility token on noussut vähintään 800 %, nousemalla 0,16 dollarista 1,5 dollariin.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2021/11/coinbase-acquisition-of-brd-wallet-hints-at-upcoming-web33-integrations