Coinbase varaa 4 miljardia dollaria käteistä valmiina mahdollisia kryptovaluutta karhumarkkinoita varten

Coinbase varaa 4 miljardia dollaria käteistä valmiina mahdollisia kryptovaluutta karhumarkkinoita varten

Coinbase on paljastanut, että se on kerännyt 4 miljardia dollaria käteistä rahaa, jota käytetään sääntelyn valvonnan, kryptoalan riskien ja alan mahdollisen pitkän laskusuhdanteen varalta.

Wall Street Journalin haastattelussa Coinbasen talousjohtajan Alesia Hassin mukaan yhtiö valmistautuu täysin kaikkiin negatiivisiin tapahtumiin, kuten mahdollisiin kyberhyökkäyksiin, paljon tiukempiin säädöksiin tai jopa kaupankäynnin vähenemiseen, joka tulisi krypton karhumarkkinoiden myötä. Hass huomautti:

”Haluamme varmistaa, että säilytämme nämä käteisvarat, jotta voimme jatkaa investointeja ja jatkaa tuotteidemme ja palveluidemme kasvattamista siinä tapauksessa, että kryptotalvi tulee”, Hass totesi.

Kysymys kuuluu, kuinka pitkälle 4 miljardia dollaria riittäisi, jos Securities and Exchange Commission (SEC) päättäisi todella puuttua kryptoon? Jotain, minkä se on jo sanonut tekevänsä.

Kirjeessä osakkeenomistajille Coinbase totesi:

”Tuuli on purjeissamme juuri nyt, ja se tuntuu hyvältä. Mutta krypto on nuori, epävakaa ala, ja tulee päivä, jolloin ajat ovat kovemmat. Tiedämme tämän, koska olemme kokeneet suuria kryptotalvia, jolloin rahoitusta oli vaikea saada, kumppanit katkaisivat suhteemme ja menetimme suuren osan työntekijöistämme. Jännitys nousee korkealle näinä aikoina. Olemme selviytyneet kestämällä emmekä reagoimalla liikaa. Koskaan ei ole niin hyvin kuin miltä näyttää, eikä koskaan niin huonosti kuin miltä näyttää,”

Coinbasen nettotulos tämän vuoden toisella neljänneksellä oli 1,6 miljoonaa dollaria, mikä on massiivinen 4900 prosentin hyppäys edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon verrattuna. Cathie Woodin erittäin menestyksekäs Ark Invest on jatkanut Coinbasen tukemista, ja se on ladannut Coinbasen osakkeita aina, kun se on laskenut.

Jos kryptovaluuttamarkkinat jatkavat nousujohteista kehitystään, Coinbase jatkaa hyvin todennäköisesti trendin seuraamista ylöspäin. Jos hallitukset ja sääntelyviranomaiset kuitenkin pystyvät aiheuttamaan tarpeeksi negatiivista painetta alalle, Coinbasen käteisvarastosta on paljon hyötyä.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/08/Coinbase-hoards-4-billion-for-possible-bear-market