Coinbase tarjoaa BlackRockin kanssa kryptovaluuttoja institutionaalisille sijoittajille

Coinbase tarjoaa BlackRockin kanssa kryptovaluuttoja institutionaalisille sijoittajille

Kryptovaluuttapörssi Coinbase ilmoitti torstaina blogikirjoituksella, että se tekee yhteistyötä maailman suurimman omaisuudenhoitajan BlackRockin kanssa tarjotakseen asiakkailleen suoran pääsyn kryptovaluuttoihin, alkaen markkinoiden suurimmasta, Bitcoinista.

BlackRockin institutionaalisen sijoitustenhallinta-alustan Aladdinin asiakkaat saavat kryptovaluuttakauppa-, säilytys-, prime-välitys- ja raportointimahdollisuudet, jos he päättävät rekisteröityä Coinbase Prime -palveluun, joka on institutionaalinen kaupankäyntiratkaisu, joka tarjoaa kaupankäynti-, säilytys-, prime-rahoitus-, panostus-, data- ja raportointipalveluja yli 300 digitaaliselle omaisuudelle. BlackRock, joka hallinnoi noin 9 biljoonaa dollaria asiakkaiden varoja, käyttää palvelun tarjoamiseen Coinbase Primea, joka on räätälöity yhteisöille, kuten hedge-rahastoille, varainkerääjille, rahoituslaitoksille ja yritysvarainhoidolle, ja joka palvelee 13 000 asiakasta. Aiemmin tänä vuonna BlackRockin toimitusjohtaja Larry Find vihjasi, että omaisuudenhoidon mahtitalo saattaa tutkia kryptokauppaa. Hän totesi tuolloin, että kryptovaluutta-altistumisen kysyntä kasvaa takaisinmaksunopeudella. BlackRockin strategisten ekosysteemikumppanuuksien globaali johtaja Joseph Chalom totesi ilmoituksesta puhuessaan, että yhtiön asiakkaat ovat yhä kiinnostuneempia sijoittamaan kryptovaluuttoihin, ja sanoi,

Institutionaaliset asiakkaamme ovat yhä kiinnostuneempia sijoittamaan digitaalisten omaisuuserien markkinoille ja keskittyvät siihen, miten hallita tehokkaasti näiden omaisuuserien operatiivista elinkaarta. Tämä yhteys Aladdinin kanssa antaa asiakkaille mahdollisuuden hallita Bitcoin-sijoituksiaan suoraan nykyisissä salkunhallinta- ja kaupankäyntityönkulkuissaan, jolloin koko salkun kattava näkemys riskistä eri omaisuusluokissa.

BlackRockin strategisten ekosysteemikumppanuuksien globaali johtaja Joseph Chalom

Institutionaaliset sijoittajat voivat käyttää Coinbase Primea suoraan käyttöliittymän kautta tai vaihtoehtoisesti integroituna alustana API:iden kautta tarjotakseen kryptovaluuttaan liittyviä tuotteita, kuten pörssinoteerattuja rahastoja (ETF), säilytysratkaisuja tai välityspalveluja. Kumppanuuden ansiosta ne voivat ”hallita bitcoin-sijoituksiaan suoraan nykyisissä salkunhallinta- ja kaupankäyntityönkulkuissaan”.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/08/coinbase-partners-with-blackrock-to-offer-cryptocurrencies-for-institutional-investors