Coinbase solmii sponsorisopimuksen NBA:n ja WNBA:n kanssa

Coinbase solmii sponsorisopimuksen NBA:n ja WNBA:n kanssa

Coinbase ilmoitti tänään, että se tekee yhteistyötä National Basketball Associationin (NBA) ja sen sisarjärjestön, Women’s National Basketball Associationin, kanssa ammattilaiskoripalloa varten.


Kryptopörssin mukaan se nimetään ”yksinoikeudelliseksi kryptovaluutta-alustakumppaniksi” kahdelle ammattiurheiluorganisaatiolle sekä muille NBA:han liittyville liigoille, kuten USA Basketballille, NBA G League -liigalle ja NBA 2K League -liigalle, sen e-urheiluosastolle.

”Miljoonien ihmisten käyttämänä luotettavana kryptovaluutta-alustana Coinbase sopii luonnollisesti NBA:n ensimmäiseksi kumppaniksi tässä kukoistavassa kategoriassa. Odotamme innolla yhteistyötä Coinbasen kanssa, jotta voimme tarjota faneille uusia tapoja olla yhteydessä liigaan ja toisiinsa ja parantaa samalla niiden fanien kokemusta, jotka ovat jo Coinbasen käyttäjiä”

Kerry Tatlock, NBA:n globaalien markkinointikumppanuuksien ja median SVP.

NBA julkaisi Coinbasen ilmoituksen jälkeen lehdistötiedotteen, jossa se kertoi, miten sopimus koostuisi ”ainutlaatuisesta sisällöstä, innovaatioista, aktivoinneista ja kokemuksista Coinbaselta, jotta faneja koulutettaisiin kryptotaloudessa tapahtuvasta kasvavasta edistyksestä”.

”Vapaus osallistua ja hyötyä asioista, joihin uskoo, on Coinbasen mission ytimessä. Kukaan ei usko tähän enemmän kuin NBA- ja WNBA-fanit. Olemme ylpeitä siitä, että meistä tulee liigojen virallinen kryptovaluuttakumppani. Osana kumppanuutta luomme vuorovaikutteisia kokemuksia, joiden avulla voimme sitoutua NBA:n ja WNBA:n uskomattomaan yhteisöön ja urheilijoihin ympäri maailmaa”,

Coinbasen CMO Kate Rouch

Monivuotiseen sopimukseen kuuluu myös koripallokohtaisen sisällön luominen, joka käynnistetään kampanjoiden ohella, joilla pyritään valistamaan koripallofaneja kryptosta. Sopimus seuraa Coinbasen kilpailijaa FTX:ää, Sam Bankman-Friedin perustamaa kryptopörssiä, joka on aiempina kuukausina vaatinut aggressiivisesti brändinsä läsnäoloa ammattilaisurheilussa monien muiden tukisopimusten ohella.

FTX:llä on tällä hetkellä useita kumppanuuksia urheilubrändien ja -liigojen kanssa, kuten sopimus Major League Baseballin kanssa. FTX allekirjoitti sopimuksen myös NBA-joukkue Miami Heatin kanssa. Vaikka tämä ei välttämättä ole ristiriidassa NBA:n ja Coinbasen välisen sopimuksen kanssa, kryptofanit, jotka sattuvat olemaan myös koripallofaneja, saattavat tuntea olonsa kiusalliseksi, jos he näkevät sekä Coinbasen että FTX:n tuotemerkin televisioiduissa ja suoratoistetuissa koripallo-otteluissa, joissa on otteluita Miami Heatin kanssa.

Ammattimaisen e-urheilun puolella Uniswap, Ethereum-pohjainen hajautettu pörssi (DEX), solmi myös kumppanuuden Team Secretin, ammattimaisen e-urheiluorganisaation, kanssa. Kumppanuus solmittiin 112 000 dollarin avustuksella, jonka tarkoituksena on kehittää koulutussisältöä DEX:stä ja kryptosta yleensä. Sopimus sinetöitiin joskus kesäkuussa, ja Team Secret edusti Uniswapia asianmukaisesti kansainväliselle yleisölle varmistamalla kolmannen sijan The International 10 -tapahtumassa, joka on suositun PC-pelin Dota 2:n tärkein e-urheilutapahtuma. Team Secret tienasi turnauksessa, jonka kokonaispalkintopotti oli yli 40 miljoonaa dollaria, 3 601 600 dollaria. E-urheilun ammattiorganisaatio ei ole kertonut, pitäisikö se kryptoa taseessaan.

NBA:n kumppanuus Coinbasen kanssa ei ole sen ensimmäinen ponnahdus kryptoalalle. Suositut NFT-sarjat, kuten NBA TopShot, ovat herättäneet huomiota ja myyneet kryptomaailman ja muidenkin yleisöjen keskuudessa. NBA:n samanaikainen kumppanuus Dapper Labsin ja sen operatiivisen puolen, Flow-lohkoketjun, kanssa on osoittanut, että urheilu ja krypto voidaan integroida hyvin. Mahdollinen umpikuja ja eturistiriita voi kuitenkin syntyä, kun otetaan huomioon, miten Coinbase on myös käynnistämässä omaa NFT-alustaansa. Nähtäväksi jää, säilyttäisivätkö NBA ja siihen liittyvät organisaatiot kumppanuutensa Dapper Labsin ja Coinbasen kanssa.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://www.cryptodaily.co.uk/2021/10/Coinbase-Seals-Exclusive-Sponsorship-Deal-With-NBA-WNBA