Coinbase ja esports-organisaatio Team Liquid ovat solmineet nelivuotisen sopimuksen kumppanuudesta

Coinbase ja esports-organisaatio Team Liquid ovat solmineet nelivuotisen sopimuksen kumppanuudesta

Monikansallinen esports-organisaatio Team Liquid on uskaltautunut kryptovaluutan maailmaan, ja se on solminut nelivuotisen kumppanuuden kryptopörssi Coinbasen kanssa.

Team Liquidilla on virallinen kryptokumppani

Vuosi 2021 on ollut vuosi, jolloin esports ja kryptovaluutta ovat todella lähentyneet toisiaan. Useat kryptopörssit ovat liittyneet esportsin maailmaan kilpaurheilun vuoksi, jotta ne voisivat tutkia uutta kanavaa mainonnalleen. Esports-ala puolestaan hyödyntää digitaalisten varojen voimaa luodakseen virtuaalisia kokemuksia maailmanlaajuisille fanipohjilleen. Viimeisin esport-organisaatio, joka on liittynyt tähän suuntaukseen, on Team Liquid, joka on aloittanut nelivuotisen kumppanuuden maailmanlaajuisen kryptopörssin Coinbasen kanssa. Team Liquid ilmoitti tästä uudesta kumppanuudesta lehdistötiedotteessa, jossa kerrottiin myös, että yhteistyö keskittyy yleisen fanikokemuksen parantamiseen.

Team Liquidin toimitusjohtaja Claire Hungate kommentoi kumppanuutta,

”Kumppanuus on meille TL-liiketoiminnan superlataamista… fanipohjamme kasvattamista ja nykyisen uskollisen yleisömme superpalvelemista. Onnistunut ja pitkäaikainen kumppanuus antaa meille mahdollisuuden kasvaa. Kun [Coinbase] on teknologia- ja innovaatiotoiminnan kärjessä oleva yritys ja Team Liquid innovoi myös esports-tilassa, voimme investoida syvemmin tavoitteisiimme ja innovoida nopeammin.”

Miten Coinbase auttaa Team Liquidia?

Tarkemmin sanottuna Coinbase auttaa käynnistämään kryptomaksut Liquid+-yhteisöalustalla vastineeksi siitä, että sen brändi näkyy Team Liquidin tavaroissa. Lisäksi Coinbase tekee yhteistyötä tulevan Liquid+-mobiilisovelluksen kanssa tarjotakseen faneille teemakohtaisia kokemuksia ja aktiviteetteja. Lopuksi yhteistyö tasoittaa tietä myös ensimmäiselle Liquid+ Scouting Combinelle, joka sisältää merkittävän palkintopotin ja jonka on määrä käynnistyä vuoden 2022 ensimmäisellä neljänneksellä.

Coinbase laajenee esports-markkinoille

Coinbase on yli 40 miljoonan käyttäjän ja 41 miljardin tulovirran vuonna 2020 omaava Coinbase on yksi maailman johtavista kryptopörsseistä, jolla on useita yhteyksiä esports-brändien kanssa. Pörssi on aiemmin tehnyt yhteistyötä muiden esports-yritysten, kuten Evil Geniusesin ja BIG:n, sekä turnausten järjestäjien ESL:n ja BLASTin kanssa.

Team Liquidin kanssa solmitusta kumppanuudesta puhuessaan Coinbasen brändijohtaja Austin Schumacher sanoi seuraavaa

”Me Coinbasella olemme jo pitkään uskoneet, että esports ja pelaaminen ovat tulevaisuuden viihdettä ja kilpailua. Meillä on yhteinen innovaatiokulttuuri ja vahva yhteisöllisyys – esports ja Team Liquid haastavat sen, mitä urheilijana oleminen tarkoittaa, ja muuttavat tapaa, jolla organisaatiot pitävät yhteyttä faneihin.”

Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2021/11/coinbase-banks-hard-on-gaming-with-team-liquid-partnership