Coinbase ennustaa pudotusta kuluvan neljänneksen kryptovaluutta kaupankäynnin volyymiin

Coinbase ennustaa pudotusta kuluvan neljänneksen kryptovaluutta kaupankäynnin volyymiin

Vakaan toisen neljänneksen jälkeen Coinbase Global Inc:n voitot kasvoivat 38 %:n kaupankäyntivolyymin nousun ansiosta. Coinbase ennustaa kuitenkin markkinan hidastumista, joka perustuu kaupankäyntimäärien laskuun kuluvalla neljänneksellä.

Coinbase perustaa ennusteensa nykyisiin huoliin, jotka liittyvät epävarmuuteen siitä, miten Securities and Exchange Commission (SEC) toimii SEC:n puheenjohtajan Gary Genslerin kommenttien jälkeen. Puheenjohtaja vaati viime viikolla kongressilta lisää valtuuksia, joilla voidaan valvoa kryptolainaus- ja lainausalustojen sääntelyä.

Coinbasen talousjohtaja Alesia Haas kommentoi:

”Olemme innokkaita ymmärtämään hänen esiin tuomiensa huolenaiheiden oikeudelliset puitteet ja sen, miten jokin niistä voi vaikuttaa tuotekarttaamme”

Coinbasen talousjohtaja Alesia Haas

Coinbase pyrkii kaikin tavoin noudattamaan sääntöjä ja haluaa kasvattaa sijoittajille tarjoamiensa kryptovaluuttojen määrää. Toimitusjohtaja Brian Armstrong sanoi, että hän haluaa yhtiönsä olevan ”Kryptovaluuttojen Amazon” ja tarjoavan mahdollisimman laajan valikoiman kryptoja.

Kesäkuun 30. päivänä päättyneellä toisella neljänneksellä Coinbasen kaupankäyntivolyymit nousivat 462 miljardiin dollariin maaliskuun ensimmäisen neljänneksen lopun 335 miljardista dollarista. Ehkä yllättäen Bitcoinin valta-asema kaupankäynnissä on vähenemässä, sillä se laski 39 prosenttia ensimmäisellä neljänneksellä, kun sijoittajat pyrkivät hyötymään riskipitoisemmista, mutta nopeammin kasvavista kryptovaluutoista.

Siitä huolimatta Coinbase odottaa kuluvalle kolmannelle neljännekselle alhaisempia kaupankäyntimääriä, ja volyymit ovat pienempiä kuin aiemmin tänä vuonna.

Voidaan väittää, että ennusteiden perustaminen alhaisempiin kaupankäyntimääriin nyt verrattuna ensimmäisellä vuosineljänneksellä nähtyihin määriin ei ehkä ole paras tapa ennustaa tulevia määriä.

Kryptovaluuttasektori on kokenut merkittävän nousun toukokuusta heinäkuuhun ulottuvalla jaksolla kirjatusta 30 000 dollarin hinta-alueesta. Huolimatta varsin negatiivisista uutisista, jotka liittyvät Yhdysvaltain senaatin läpi menevään infrastruktuurilakiehdotukseen, markkinat ovat jatkaneet rallia taukoamatta.

Kun Bitcoin on nyt vahvasti 200 päivän liukuvan keskiarvon yläpuolella, koko kryptovaluuttasektori jatkaa voimakasta nousua. Coinbase saattaa joutua muuttamaan ennustettaan, jos tämä ralli saa lisää vauhtia.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source:  https://www.cryptodaily.co.uk/2021/08/Coinbase-predicts-drop-current-quarter-crypto-trading-volumes