Coinbase alkaa vaatimaan tarkkoja tietoja kryptovaluuttojen siirroista

Coinbase alkaa vaatimaan tarkkoja tietoja kryptovaluuttojen siirroista

Coinbase Inc., Yhdysvalloissa sijaitseva maailmanlaajuinen kryptopörssi, on alkanut vaatia tietyn väestöryhmän käyttäjistään paljastamaan vastaanottajan tiedot, kun he lähettävät kryptovaluuttaa Coinbasen tuoteekosysteemin ulkopuolisiin lompakoihin.

Kaikkien näiden ”alustan ulkopuolisten” käyttötarkoitusten osalta Coinbase kertoo, että pakollista keräämistä edellyttävät lisätiedot kerätään kaikilta sen Kanadassa, Singaporessa ja Japanissa asuvilta käyttäjiltä. Coinbase vetoaa paikallisten lainkäyttöalueiden noudattamiseen ensisijaisena syynä tähän uuteen vaatimukseen, joka ei koske muita Coinbasen käyttäjiä eri puolilla maailmaa.

Coinbasen mukaan tämä uusi käytäntö otetaan käyttöön huhtikuusta 2022 alkaen, ja vaatimukset koskevat Kanadasta, Singaporesta ja Japanista kotoisin olevia käyttäjiä. Tarkemmin sanottuna Singaporessa ja Japanissa asuvien käyttäjien on jaettava vastaanottajan lisätiedot kaikkien alustan ulkopuolisten tapahtumien osalta. Kanadan käyttäjien kohdalla tilanne on kuitenkin erilainen, sillä alle 1 000 dollaria (CAD) lähettävät käyttäjät on vapautettu säännöstä. Jos he ylittävät tämän summan, kanadalaisilta käyttäjiltä vaaditaan vastaanottajan täydellinen nimi ja asuinosoite. Lisäksi, jos Kanadassa asuvat käyttäjät lähettävät lompakoihin, jotka he myös omistavat tai joihin he ovat itse rekisteröityneet, vaatimukset ovat samat kuin edellä mainitut.

Coinbasen japanilaisen ohjesivun mukaan vastaanottajan nimi ja täydellinen osoite vaaditaan, mukaan lukien lompakkoa käsittelevän tai käsittelevän kryptopörssin nimi. Sen sijaan Singaporessa asuvilta käyttäjiltä ei vaadita vastaanottajan asuinosoitetta, vaan heiltä vaaditaan vain vastaanottajan nimi ja asuinmaa.

Jos näissä maissa asuva käyttäjä ei anna vaadittuja tietoja, hänen tilinsä estetään lähettämästä kryptovaluuttaa Coinbase-alustan kautta. Lisäksi jos Coinbase-käyttäjä muuttaa asuinpaikkansa tai osoitteensa näistä kolmesta lainkäyttöalueesta, hänen on päivitettävä rekisteröintinsä, jotta sääntö ei koskisi häntä.

Coinbase-pörssi on jo pitkään ollut yksi suosituimmista alustoista digitaalisten varojen, kuten Bitcoinin ja Ethereumin, ostamiseen, myymiseen ja tallentamiseen. Tämän seurauksena Coinbasen viimeisimmällä siirrolla on epäilemättä merkittävä vaikutus siihen, miten jotkut käyttäjät lähettävät kryptojaan alustan ulkopuolelle. Coinbasen suorittama alustan ulkopuolisten siirtojen seuranta voi aiheuttaa huolta joillekin yksityisyyttään arvostaville käyttäjille. On kuitenkin tärkeää muistaa, että Coinbase on keskitetty pörssi ja sellaisena sääntelyn alainen. Nähtäväksi jää kuitenkin, miten Coinbasen uusi käytäntö otetaan vastaan käyttäjien keskuudessa pitkällä aikavälillä.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/03/coinbase-begins-tracking-off-platform-transfers-for-some-users