Coachella musiikki- ja taidefestivaali julkistaa oman NFT-kokoelman

Coachella musiikki- ja taidefestivaali julkistaa oman NFT-kokoelman

Coachella on käynnistänyt yhteistyössä FTX.US:n kanssa NFT-markkinapaikan, jolla myydään elinikäisiä festivaalipasseja digitaalisina rahakkeina.

Coachellan NFT:t tulevat markkinoille

Musiikkifestivaalikävijät voivat nyt olla NFT:n haltijoita. Coachella ilmoitti aiemmin tänään uusien NFT-kokoelmiensa lanseeraamisesta. Kolme kokoelmaa tulee myyntiin 4. helmikuuta FTX.US:n luoman markkinapaikan kautta, ja niillä voi antaa faneille elinikäisiä festivaalipasseja ja muita muistoesineitä. Lisäksi kiinnostuneet voivat ostaa NFT:n osallistumalla huutokauppaan, joka on menossa livenä tänä perjantaina. NFT:t julkaistaan Solanan lohkoketjussa, ja osa myynnistä saaduista voitoista lahjoitetaan GiveDirectlylle, Lideres Campesinasille ja Find Food Bankille.

Kolme NFT-kokoelmaa

Yksi lanseerattavista kokoelmista on Coachella Keys Collection, jossa on 10 NFT:tä, jotka antavat omistajille elinikäiset avaimet yhteen festivaaliviikonloppuun joka huhtikuu sekä Coachellan tuottamiin virtuaalikokemuksiin. Kaikkien Coachella Keys Collectionsin omistajien muihin VIP-etuihin kuuluvat erityiset katselualueet festivaalilavoilla, elinikäinen leiriytyminen halutuilla Safari Campgrounds -leirintäalueilla (ylelliset teltat alkavat 9500 dollarista) ja yksityinen illallinen, jonka ammattikokki valmistaa festivaalialueella. Kaiken lisäksi jokaisella malliston NFT:llä on ainutlaatuinen festivaali-etu, joka on vain omistajan saatavilla. Kaksi muuta NFT-kokoelmaa, jotka pudotetaan, ovat Sights and Sound Collection ja Desert Reflections Collection.

Mitä NFT-omistajat saavat?

NFT:n myyminen siirtää myös elinikäisen festivaalipassin sekä muita etuja uudelle omistajalle, jonka on validoitava NFT ennen 1. huhtikuuta päästäkseen festivaalille. NFT-kokoelman lisäksi myytävänä on myös digitaalisia keräilyesineitä. Omistajat voivat saada minkä tahansa Sights and Sound Collectionin NFT:n ja saada siitä fyysisiä taidevedoksia. Kokoelmaan kuuluu 10 000 NFT:tä, joissa on fanien suosikkikuvia ja ennennäkemättömiä äänimaisemia, joiden hinta on vain 60 dollaria per NFT. Lisäksi fanit voivat ostaa minkä tahansa 1000 NFT:stä Desert Reflections -kokoelmasta, joiden hinta on 180 dollaria kappaleelta, ja lunastaa fyysisen Coachella-valokuvakirjan.

Lollapalooza teki sen ensin

NFT-villitys on ehdottomasti tarttunut kaikkiin johtaviin tuotemerkkeihin ja organisaatioihin. NFL lanseerasi NFT-pohjaisen lipunmyyntijärjestelmänsä jo marraskuussa. Coachella ei kuitenkaan ole ensimmäinen festivaaliorganisaatio, joka lanseeraa NFT:t. Lollapalooza aloitti trendin vuonna 2021 lanseeraamalla NFT-malliston, jossa on kiertuejulisteita vuosilta 1991-1993. Lisäksi Lollapalooza-kokoelmassa oli esillä myös bändejä ja musiikkijulkkiksia, kuten Steve Aoki, Band of Horses, Modest Mouse ja Perry Farrell.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
 https://cryptodaily.co.uk/2022/02/coachella-launches-lifetime-passes-as-nfts