Circle listautuu pörssiin

Circle listautuu pörssiin

Circle on juuri ilmoittanut, että se on listautumassa pörssiin Concord Acquisition Corp -nimisen SPAC-yhtiön (Special Purpose Acquisition Corporation) avulla, jolla on 275 miljoonaa dollaria sijoitusomaisuutta.

Circle on pörssilistautumisen myötä arvoltaan 4.5 miljardia dollaria. Circle-yhtiön nykyiset osakkeenomistajat säilyttävät noin 86 prosenttia yhtiöstä. Lisäksi sijoittajat, kuten Marshall Wace, Fidelity, Adage Capital Management, ARK Investment Management ja Third Point, ovat sitoutuneet 415 miljoonan dollarin PIPE-rahoitukseen.

PIPE-rahoitus yhdessä rahastossa olevien käteisvarojen ja Circlen vaihtovelkakirjalainojen kanssa tuottaa yli 1.1 miljardin dollarin bruttotuotot kaupan päättyessä.

Circle hallinnoi USD Coinia (USDC), joka on USDT:n kaltainen stabiili kolikko, mutta jonka jokaisen USDC:n tausta on todistettavasti yksi dollari. Siitä on tullut maailman nopeimmin kasvava, ja täysin säännelty digitaalinen valuutta.

Circle on tehnyt Concord Acquisition Corp:n kanssa sopimuksen, jonka mukaan uusi irlantilainen holdingyhtiö ostaa sekä Circlen että Concordin. Tämä uusi pörssiyhtiö listautuu New Yorkin pörssiin tunnuksella CRCL.

”Circle on luotettavien digitaalisten valuuttojen todellinen edelläkävijä, joka on yhä tärkeämpi osa maailmanlaajuista rahoitusjärjestelmää. Yritys on ansainnut poikkeuksellisen vahvan maineensa rakentamalla erittäin innovatiivisia lohkoketjuun perustuvia tuotteita ja palveluja sääntelyn puitteissa. Circlen maailmanluokan johtoryhmä, sen saavutukset ja poikkeuksellinen kunnianhimo auttavat asemoimaan yrityksen yhdeksi rahoituksen murroksen jännittävimmistä yrityksistä.”

Concord Acquisition Corp:n puheenjohtaja Bob Diamond sanoi yhtiönsä uudesta kumppanista:

”Circle perustettiin tehtävänä muuttaa globaalia talousjärjestelmää digitaalisten valuuttojen ja avoimen internetin voimalla. Olemme ottaneet valtavia askelia kohti tämän vision toteuttamista, ja tämän strategisen transaktion ja lopullisen pörssidebyytin myötä otamme vielä suuremman askeleen eteenpäin, sillä meillä on pääomaa ja suhteita, joita tarvitaan rakentaaksemme globaalin mittakaavan internet-rahoituspalveluyrityksen, joka voi auttaa yrityksiä kaikkialla maailmassa liittymään avoimempaan, osallistavampaan ja tehokkaampaan globaaliin talousjärjestelmään.”

Jeremy Allaire, Circle-yhtiön toimitusjohtaja ja toinen perustaja

Hän lisäsi:

”Olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Concordin johto- ja sijoitustiimin kanssa ja hyödyntää heidän vuosikymmenten kokemustaan rahoituspalveluyritysten kasvattamisesta ympäri maailmaa.”

Circlen USD-kolikolla (USDC) on nyt 25 miljardia dollaria liikkeessä ja se on ollut mukana 785 miljardin dollarin arvoisissa ketjutapahtumissa. Se on kasvanut 3400 prosenttia vuoden 2021 alusta, ja sillä on nyt monia käyttötarkoituksia korkean luottamuksen ja matalan kitkan maksu- ja selvitystoimintaan.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source: https://cryptodaily.co.uk/2021/07/Circle-follow-Coinbase-by-going-public