Chiliz on juuri ilmoittanut yhteistyöstä valioliigan jättiläisen Evertonin kanssa

Chiliz on juuri ilmoittanut yhteistyöstä valioliigan jättiläisen Evertonin kanssa

Chiliz on juuri ilmoittanut yhteistyöstä Valioliigan jättiläisen Evertonin kanssa, jotta heidän fanimerkkinsä voidaan lanseerata Socios.com-sovelluksessa. Kumppanuus on jälleen yksi niistä jalkapallojoukkueista, jotka ovat päättäneet lisätä fanien sitoutumista Socios.com-sovelluksen avulla.

$CHZ-token on Socios.com-alustan käyttövoima, ja se tarjoaa urheilujoukkueille eri puolilla maailmaa keinot sitouttaa ja palkita fanejaan. Everton on viimeisin joukkue, joka on allekirjoittanut sopimuksen, ja se seuraa maailmalla tunnettujen brändien, kuten FC Barcelonan, Manchester Cityn, Paris Saint-Germanin ja viime aikoina seuratun UFC-taisteluareenan, jalanjäljissä.

Socios.com-sovelluksen avulla Everton-fanit voivat ostaa $EFC-kuponkeja ja osallistua interaktiivisiin kyselyihin, joita seura järjestää koko kauden ajan.

Muihin etuihin kuuluu osallistuminen jalkapalloon liittyviin tietokilpailuihin, peleihin ja kilpailuihin muiden seurojen fanien kanssa ympäri maailmaa, ja samalla voi ansaita etuja ja kokemuksia.

Kun $EFC-fanimerkki lanseerataan Socios.com-alustalla, kaikki Evertonin kausikortin haltijat, vieraanvaraiset ja viralliset jäsenet voivat valita, haluavatko he saada ilmaisen $EFC-fanimerkin rajoitetun ajan.

Alan McTavish, Evertonin kaupallinen johtaja, sanoi: ”Evertonilla on mahdollisuus käyttää tätä palvelua:

”Sociosin kanssa lanseeraamme $EFC Fan Tokenit, jotka tarjoavat kannattajille ympäri maailmaa mahdollisuuden sitoutua seuraan uudella ja jännittävällä tavalla, kuten osallistumalla seuran aloitteita koskeviin kyselyihin. Socios on tunnustettu johtava lohkoketjujen toimittaja urheilualalla, ja $EFC Fan Tokensin käyttöönotto on jännittävä tilaisuus, joka osoittaa jälleen kerran seuran sitoutumisen sitoutumiseen maailmanlaajuiseen kannattajakuntaamme.”

Alan McTavish, Evertonin kaupallinen johtaja

Chilizin ja Socios.comin toimitusjohtaja Alexandre Dreyfus sanoi Evertonista:

”Everton on seura, jolla on suuret perinteet ja intohimoinen, uskollinen fanikunta. Se on myös merkittävä nimi maailman seuratuimmassa jalkapalloliigassa, jolla on maailmanlaajuinen vetovoima ja nopeasti kasvava kannattajakunta eri puolilta maapalloa. ”Seura ottaa Socios.comin ja Fan Tokensin käyttöön, koska se tunnustaa fanien sitoutumisen merkityksen ja valtavan potentiaalin globaalissa mittakaavassa.”

Socios.comin toimitusjohtaja Alexandre Dreyfus

Socios.comin kanssa on nyt tehnyt yhteistyötä yli 45 merkittävää urheiluorganisaatiota maailmanlaajuisesti. Jo mainittujen joukkueiden lisäksi mukana ovat Atletico Madrid, Inter Milan, Arsenal sekä Argentiinan ja Portugalin maajoukkueet. Muita urheilualoja, jotka ovat solmineet kumppanuuksia, ovat Formula 1 -kilpaurheilu, esports ja kriketti.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk

News source:  https://www.cryptodaily.co.uk/2021/08/Everton-latest-club-sign-to-Chiliz-and-Socios-com