Celsius maksaa takaisin 120 miljoonan dollarin lainan

Celsius maksaa takaisin 120 miljoonan dollarin lainan

Celsius Network on maksanut toiset 120 miljoonaa dollaria Bitcoin-lainastaan Maker DAO:lle useiden DAI-tapahtumien kautta.

120 miljoonan dollarin velka maksettu takaisin

Vaikka kumpikaan osapuoli ei ole vahvistanut uutista, 120 miljoonan dollarin maksu suoritettiin monivakuudelliseen Dai-holviin #25977 kolmen transaktion sarjassa 3. ja 4. heinäkuuta 2022 välisenä aikana. Vaikka Celsius ei ole myöntänyt omistavansa kyseistä holvia, se on yhteisössä yleisesti hyväksytty tosiasia. Kyseiset kolme transaktiota koskivat 64 miljoonaa DAI:tä, 50 miljoonaa DAI:tä ja 6,2 miljoonaa DAI:tä. Koska DAI on vakaa kolikko, joka on sidottu dollarin arvoon, näiden transaktioiden yhteissumma on noin 120 miljoonaa dollaria. Maker on DeFi-protokolla DAI-stabilcoinin takana.

Celsiuksen vakavaraisuusongelmat

Näiden kolmen maksun lisäksi samaan holviin maksettiin aiemmin 22,6 miljoonaa dollaria 1. heinäkuuta ja 53,7 miljoonaa dollaria 14. kesäkuuta ja 16. kesäkuuta 2022 välisenä aikana.

Maker-velkojen lisäksi Celsiuksella on useita muita krypto- ja DeFi-sopimuksiin liittyviä velvoitteita. Koska Holvi #25977 käytti vakuudeksi Wrapped Bitcoinia (wBTC), sen pään yläpuolella häämöttää aina likvidoinnin uhka, varsinkin kun BTC:n hinta alkaa laskea. Holvi uhkaa tulla likvidoiduksi, jos BTC laskee alle tietyn hintaviitearvon. Koska holvilla on velkoja useille tahoille, sen likvidointihinta 13. kesäkuuta oli noin 17 000 dollaria. Kesäkuussa BTC:n hinta putosi vaarallisen alas, alle 20 000 dollarin. Siksi holvin likvidointihinta heilahti melko lähelle Bitcoinin hintaa ja oli vaarassa joutua pakkoselvitykseen. Itse asiassa se jopa pakotti yrityksen keskeyttämään nostot joksikin aikaa, mikä valitettavasti vaikutti entisestään BTC:n, ETH:n ja muiden johtavien kryptojen hintojen laskuun.

Keskittyminen velkojen takaisinmaksuun

Velan lyhennykset ovat kuitenkin parantaneet yrityksen likvidointihintaa, joka on pudonnut paljon alhaisempaan arvoon, noin 5 000 dollariin, mikä luo BTC:n hinnoille enemmän tilaa vaihdella ilman likvidointiuhkaa. Itse asiassa asiantuntijat uskovat, että suuret velkojen takaisinmaksut voisivat ratkaista Celiuksen maksukykyongelmat. Yritys on tutkinut useita keinoja asemansa tervehdyttämiseksi ja palkannut jopa lakimiehiä, jotka suosittelivat konkurssin julistamista. Onneksi yrityksen johtavat johtohenkilöt hylkäsivät tämän ajatuksen ja keskittyivät sen sijaan hankkimaan lisäaikaa maksuvalmiusongelmien ratkaisemiseksi. Sen sijaan sijoittajia pyydettiin välttämään konkurssivaihtoehto valitsemalla Celsius-sovelluksessa ”HODL-tila”.


Vastuuvapauslauseke: Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tiedotustarkoituksiin. Sitä ei tarjota tai ole tarkoitettu käytettäväksi oikeudellisena, verotuksellisena, sijoitus-, rahoitus- tai muuna neuvona.

Tämä uutinen on käännetty ja julkaistu Cryptodaily.co.uk luvalla lue tiedote
This news article has been translated and published with permission from Cryptodaily.co.uk
News source:
https://cryptodaily.co.uk/2022/07/celsius-repays-120-m-maker-debt